fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real convertir脿 un tram de ribera del riu en un parc fluvial

Vila-real convertir脿 un tram de ribera del riu en un parc fluvial

El projecte ‘Connexi贸 Millars segle XXI’ triplicar脿 l’espai verd a l’entorn del riu i crear脿 un parc urb脿 en l鈥檈ntorn de la partida Madrigal.

Vila-real projecta una actuaci贸 paisatg铆stica i ambiental de gran import脿ncia per a posar en valor la ribera del Millars amb la creaci贸 d’un parc fluvial i un parc urb脿 amb el qual el municipi triplicar脿 l’actual superf铆cie verda a l’entorn del riu. 

El projecte ‘Connexi贸 Millars Vila-real segle XXI’ contempla la protecci贸 de m茅s de 126.000 metres quadrats d’espai verd, dividits en una zona fluvial paral路lela al Millars a l’entorn del Mol铆 Nou i un parc urb脿 en la zona del Madrigal i el carrer Encarnaci贸. Esta ser脿 l’actuaci贸 ambiental m茅s important de la ciutat en l’煤ltim segle des que el febrer de 1924 nasquera l’actual paratge del Termet amb la plantaci贸 de 3.000 arbres.

Amb aquesta intervenci贸 urbana, l’equip de govern persegueix aprofitar al m脿xim les oportunitats que ofereix la ribera del Millars com un espai de passeig, pr脿ctica esportiva, esplai i contacte amb la naturalesa. El parc fluvial ocupar脿 una superf铆cie de 98.262 metres quadrats, dividits en dos trams. 

‘Connexi贸 Millars Vila-real segle XXI’ suposar脿 la creaci贸 d’una 脿rea verda a l’entorn del Millars de 126.224 metres quadrats, de manera que, la ciutat triplicar脿 l’actual superf铆cie del Termet (76.917 metres quadrats).

Leave a Reply

Your email address will not be published.