fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real instal·larà plaques fotovoltaiques en centres educatius per a fomentar un consum sostenible

Vila-real instal·larà plaques fotovoltaiques en centres educatius per a fomentar un consum sostenible

El projecte, que suposarà una inversió de 298.000 euros, es desenvoluparà gràcies a una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace).

L’Ajuntament de Vila-real ha obtingut una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) per a dur a terme un projecte d’instal·lació de plaques fotovoltaiques en centres educatius públics amb la finalitat de promoure el consum d’energies renovables i avançar cap a una major eficiència energètica.

El projecte contempla la instal·lació de plaques fotovoltaiques a un total d’11 edificis educatius perquè es puguen proveir d’energia elèctrica renovable. Els centres en els quals s’instal·laran les plaques solars són: CEIP Concepción Arenal, centre d’educació infantil El Solet, centre d’educació especial La Panderola, CEIP Angelina Abad, CEIP Botànic Calduch, CEIP Cervantes, CEIP Pintor Gimeno Barón, CEIP José Soriano, CEIP Pascual Nácher i CEIP Pius XII.

El projecte, que suposarà una inversió de 298.000 euros, es desenvoluparà gràcies a una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), mentre que l’Ajuntament aportarà 22.234 euros. 

Les obres tenen un termini d’execució de sis mesos i es preveu que el nou sistema puga estar operatiu el pròxim curs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.