fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

CCOO demana a al Generalitat convocar a la Comissi贸 d’Igualtat

CCOO demana a al Generalitat convocar a la Comissi贸 d’Igualtat

El sindicat creu que no es pot postergar m茅s la convocat貌ria de l’貌rgan que ha de redactar el II Pla d’Igualtat de la Generalitat Valenciana.

Un pla que afecta a al voltant de 20.000 treballadors p煤blics de l’Administraci贸 del Consell i que 茅s l’eina que analitza la situaci贸 de la plantilla pel que fa a l’aplicaci贸 de pol铆tiques d’igualtat i no discriminat貌ries. A m茅s, 茅s un element necessari per a ampliar drets i aprofundir en les garanties d’igualtat de les condicions laborals de les dones treballadores.

Encara existint una composici贸 majorit脿riament femenina en la plantilla total, per a聽CCOO queda molt treball per fer perqu猫 l’acc茅s als llocs de responsabilitat no present dificultats afegides a les dones, o perqu猫 la conciliaci贸 es convertisca en un dret efectiu del que puguen fer use dones i homes.

Per a CCOO PV, 茅s ara que s’est脿 realitzant un desenvolupament normatiu de diferents disposicions, que tindran sens dubte un efecte considerable en les condicions de treball, quan 茅s necessari introduir la necess脿ria perspectiva de g猫nere que impedisca qualsevol tipus de discriminaci贸 o penalitzaci贸 de les dones treballadores.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.