fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Centenars de docents interins no cobraran la n貌mina de setembre segons STEPV

Centenars de docents interins no cobraran la n貌mina de setembre segons STEPV

El Sindicat de treballadors i treballadores de l’ensenyament del Pa铆s Valenci脿 exigir脿 solucions en la reuni贸 de la Comissi贸 de Seguiment de l’Acord de Professorat Inter铆 convocada per a avui.

El sindicat denuncia que “com cada inici de curs, centenars de docents interins no cobraran el mes de setembre. Als problemes habituals de manca de personal i temps per a gravar les n貌mines del professorat adjudicat, especialment a principis de setembre, s’ha afegit en les direccions territorials de Val猫ncia i Castell贸 l’exig猫ncia d’aportar el certificat negatiu del Registre Central de Delinq眉ents Sexuals”.

A la Direcci贸 Territorial d’Alacant, en canvi, han acceptat l’autoritzaci贸 perqu猫 l’administraci贸 accedisca a esta informaci贸, en substituci贸 del certificat, que necessita un temps per a tramitar.

Este requisit es va introduir en el curs 2015/16 i, tot i que la normativa efectivament exigeix el certificat el curs passat no va generar cap problema presentar l’autoritzaci贸, per貌 enguany, en canvi, a Val猫ncia i Castell贸 no 茅s v脿lid.

Dem脿 dijous est脿 convocada la Comissi贸 de Seguiment de l’Acord de Professorat Inter铆, convocat a inst脿ncies de STEPV. En la reuni贸 el Sindicat demanar脿 explicacions i la quantificaci贸 per la Conselleria del personal afectat que no cobrar脿 el mes de setembre. El Sindicat estima que pot afectar a unes 2000 persones en el conjunt del Pa铆s Valenci脿.

STEPV porta anys exigint al Consell la dotaci贸 de m茅s personal en les direccions territorials d’educaci贸 i m茅s temps per a gravar totes les altes en n貌mina del personal adjudicat en juliol i durant el mes de setembre, ja que disposen de molt personal i temps per poder garantir l’alta en n貌mina.

De la mateixa manera, el Sindicat exigeix mesures perqu猫 el personal afectat puga cobrar el m茅s prompte possible i no esperar a l’煤ltim dia d’octubre per cobrar la n貌mina de setembre, com fa habitualment l’administraci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.