Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Descobreix si estàs afectat pel copagament sanitari de la Comunitat Valenciana.

Descobreix si estàs afectat pel copagament sanitari de la Comunitat Valenciana.

La conselleria de sanitat de la Generalitat Valenciana ha engegat, a través del seu web oficial, un servei on els ciutadans poden comprovar si són beneficiaris d’una subvenció que compensa el copagament dels medicaments.

Durant el 2016, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública concedirà subvencions al col·lectiu de pensionistes i a les persones amb diversitat funcional, amb la finalitat de compensar les despeses derivades dels tractaments mèdics prescrits pel personal sanitari.

Amb aquesta mesura s’evitarà que els beneficiaris hagen de pagar els medicaments i els productes ortoprotésics adquirits en les oficines de farmàcia i establiments d’ortopèdia autoritzats de la Comunitat Valenciana entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2016.

Totes aquelles persones beneficiàries de les ajudes, que seran identificades d’ofici per la conselleria -sempre que complisquen les condicions establides pel Consell mitjançant decret-, quedaran per tant exempts del pagament dels fàrmacs i els productes ortoprotésics, sense realitzar cap tràmit.

  1. […] de 2015 el Consell de la Generalitat valenciana va aprovar el Decret 240/2015 que estableix les bases reguladores per a la concessió d’ajudes directes destinades a sufragar l’anomenat… farmacèutic. Des de diferents àmbits socials s’ha donat a entendre que aquesta disposició […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.