fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Descobreix si est脿s afectat pel copagament sanitari de la Comunitat Valenciana.

Descobreix si est脿s afectat pel copagament sanitari de la Comunitat Valenciana.

La conselleria de sanitat de la Generalitat Valenciana ha engegat, a trav茅s del seu web oficial, un servei on els ciutadans poden comprovar si s贸n beneficiaris d’una subvenci贸 que compensa el copagament dels medicaments.

Durant el聽2016, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica concedir脿 subvencions al col路lectiu de pensionistes i a les persones amb diversitat funcional, amb la finalitat de compensar les despeses derivades dels tractaments m猫dics prescrits pel personal sanitari.

Amb aquesta mesura s’evitar脿 que els beneficiaris hagen de pagar els medicaments i els productes ortoprot茅sics adquirits en les oficines de farm脿cia i establiments d’ortop猫dia autoritzats de la Comunitat Valenciana entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2016.

Totes aquelles persones benefici脿ries de les ajudes, que seran identificades d’ofici per la conselleria -sempre que complisquen les condicions establides pel Consell mitjan莽ant decret-, quedaran per tant exempts del pagament dels f脿rmacs i els productes ortoprot茅sics, sense realitzar cap tr脿mit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.