fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

A partir de quin dia podrem visitar als nostres familiars i amics?

A partir de quin dia podrem visitar als nostres familiars i amics?

Ja es coneix quan s’autoritzar脿.

L’aprovaci贸 del “Pla de Transici贸 cap a la nova normalitat” creat pel govern espanyol ens permetr脿 a poc a poc poder relacionar-nos m茅s amb familiars i amics.

Per a visitar a persones que no estiguen en col路lectius de risc, i sempre que eixes visites es realitzen dins de la mateixa prov铆ncia i en domicilis particulars o en les terrasses dels establiments oberts al p煤blic, haurem d’esperar-nos fins a l’11 de maig on les prov铆ncies que pugen passar a la FASE 1 permetran este tipus de contacte.

Les caracter铆stiques necess脿ries per a passar a la FASE 1 mesuraran la qualitat de contagis o la capacitat de la zona per a actuar davant d’un rebrot de la pand猫mia.

D’altra banda per poder anar a visitar a persones d’un col路lectiu de risc com聽s贸n聽les persones amb discapacitat que viuen en resid猫ncies o habitatges tutelats聽deurem esperar聽fins a finals de maig, quan entrem a la FASE 2聽i聽per a visitar a persones major que viuen en resid猫ncies de gent gran, l’espera s’allargar脿 fins al 8 de juny, quan la聽prov铆ncia聽en聽q眉esti贸聽tinga la FASE 3 activada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.