fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

A partir de quin dia podrem visitar als nostres familiars i amics?

A partir de quin dia podrem visitar als nostres familiars i amics?

Ja es coneix quan s’autoritzarà.

L’aprovació del “Pla de Transició cap a la nova normalitat” creat pel govern espanyol ens permetrà a poc a poc poder relacionar-nos més amb familiars i amics.

Per a visitar a persones que no estiguen en col·lectius de risc, i sempre que eixes visites es realitzen dins de la mateixa província i en domicilis particulars o en les terrasses dels establiments oberts al públic, haurem d’esperar-nos fins a l’11 de maig on les províncies que pugen passar a la FASE 1 permetran este tipus de contacte.

Les característiques necessàries per a passar a la FASE 1 mesuraran la qualitat de contagis o la capacitat de la zona per a actuar davant d’un rebrot de la pandèmia.

D’altra banda per poder anar a visitar a persones d’un col·lectiu de risc com són les persones amb discapacitat que viuen en residències o habitatges tutelats deurem esperar fins a finals de maig, quan entrem a la FASE 2 i per a visitar a persones major que viuen en residències de gent gran, l’espera s’allargarà fins al 8 de juny, quan la província en qüestió tinga la FASE 3 activada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.