fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, participa en el VI Congr茅s de Gesti贸 de l’Esport

El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, participa en el VI Congr茅s de Gesti贸 de l’Esport

L’objectiu d’aquestes jornades 茅s ser un punt de trobada dels professionals de la gesti贸 de l’esport per a l’intercanvi d’informaci贸 i experi猫ncies.

El director general d’Esport, Josep Miquel Moya, ha participat en la segona jornada del VI Congr茅s de Gesti贸 de l’Esport, que en aquesta edici贸 porta per lema “El valor de l’esport per a la salut i el desenvolupament social”, i que s’estan duent a terme en el Complex Esportiu Cultural Petxina.

Josep Miquel Moya ha moderat la taula redona “El fenomen social i esportiu del running”, en la qual han participat la directora de la Fundaci贸 Trinidad Alfonso, Elena Tejedor; el president de la S. D. Correcaminos i de l’Asunci贸n Mundial de Maratones, Francisco Borao; i el campi贸 del m贸n de marat贸 a Atenes 1997 i Sevilla 1999, Abel Ant贸n.

El director general de l’esport ha volgut agrair als gestors esportius professionals de la Comunitat Valenciana i a la Federaci贸 d’Associaci贸 de Gestors de l’Esport d’Espanya, organitzadors d’aquest congr茅s, per l’esfor莽 que realitzen en la promoci贸 de l’esport, des del vessant professional, aix铆 com reiterar, des de la Conselleria, el suport a qualsevol iniciativa que continuen duent a terme.

L’objectiu d’aquestes jornades 茅s ser un punt de trobada dels professionals de la gesti贸 de l’esport per a l’intercanvi d’informaci贸 i experi猫ncies, aix铆 com l’elaboraci贸 de noves propostes que donen resposta a les demandes de la societat amb relaci贸 a l’esport. Aquest congr茅s han comptat amb la participaci贸, entre d’altres, d’exesportistes com ara Santiago Ca帽izares, Jos茅 Antonio Corbal谩n o Luis Peinado.

Leave a Reply

Your email address will not be published.