fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El PPCV reclama unitat i demana convocar un congrés nacional extraordinari i urgent

El PPCV reclama unitat i demana convocar un congrés nacional extraordinari i urgent

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana i el Partit Popular de Castelló, de València i d’Alacant, ha emés el següent comunicat davant la situació que travessa el Partit Popular:

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha estat i és un partit amb vocació de Govern, un partit compromés amb la Comunitat Valenciana, compromés amb les reivindicacions de la nostra terra i amb el projecte comú d’Espanya.

El PPCV sempre ha treballat sense descans i de manera lleial amb el projecte nacional que representa el Partit Popular i continuarem fent-lo.

En els últims dies, la direcció del PPCV ha treballat perquè la crisi oberta en el si del PP es tanqués al més aviat possible.

Hem escoltat els nostres afiliats i hem comprovat que les seues exigències d’una ràpida solució al problema generat coincideixen completament amb la voluntat de la direcció del PPCV.

Esta solució implica tancar esta crisi com més aviat millor. Necessitem unitat. És necessari celebrar un congrés extraordinari i urgent que done veu als nostres militants i que marqui lideratges forts que porten al Partit Popular al Govern d’Espanya i que contribuïsquen al canvi pel qual estem treballant en la Comunitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.