fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

FGV lliura els premis als guanyadors del concurs de dibuix “El teu TRAM a Nadal”

FGV lliura els premis als guanyadors del concurs de dibuix “El teu TRAM a Nadal”

En l’edició d’este any han participat prop de 200 nens i nenes de 3 i 12 anys de la província d’Alacant.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha lliurat els premis del concurs de dibuix “El teu TRAM a Nadal”, dirigit a nens i nenes entre 3 i 12 anys.

Els dibuixos relacionen el Nadal amb el servei de transport que presta el TRAM d’Alacant, i en la seua elaboració els participants han pogut utilitzar qualsevol tècnica artística per a la seua creació.

Els guanyadors d’este any del concurs “El teuTRAM a Nadal” han estat seleccionats per un jurat compost per treballadors d’FGV. El director gerent d’FGV, Juan Andrés Sánchez Jordán, ha estat l’encarregat de lliurar els premis a Gael Canat en la categoria de 3-4 anys; Amelíe Roge Toribio en la de 5-6 anys; Juan Fermón en la de 7-8 anys; Laura TraversoConstantín en la de 9-10 anys; i Pedro Fermónen la d’11-12 anys.

Esta iniciativa té com a objectiu promocionar l’ús del transport públic entre la infància, tant per Nadal com en qualsevol data de l’any. Els dibuixos participants estan exposats en el vestíbul de l’estació d’Estels del TRAM d’Alacant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.