fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Francesc Colomer clausura la jornada de formació turística per a equips de govern locals a Sogorb

Francesc Colomer clausura la jornada de formació turística per a equips de govern locals a Sogorb

La intenció de les jornades és formar a alcaldes, regidors, així com a tècnics municipals en matèries relacionades amb el sector turístic, una activitat econòmica de gran transcendència en el context local.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha clausurat la “Jornada de formació turística per a equips de govern locals” que s’ha celebrat aquest matí a Sogorb.

Durant la seua participació, Colomer ha destacat el bon acolliment del cicle de jornades de formació turística local, impulsades per la Agència Valenciana del Turisme i la Universitat de València i amb la col·laboració de la Universitat Jaume I de Castelló i la Universitat d’Alacant.

La intenció d’aquestes jornades és formar a alcaldes, regidors de turisme i promoció econòmica, així com a tècnics municipals, en matèries relacionades amb el sector turístic, una activitat econòmica de gran transcendència en el context local.

Colomer ha destacat que “ens trobem en un moment propici per al govern col·laboratiu i aquestes jornades constitueixen un bon començament”. Així mateix, ha assenyalat que “el turisme ha de guanyar jerarquia en les organitzacions locals, ser un tema que ens permeta vertebrar l’economia i el nostre territori”.

En aquest sentit, ha animat als participants de les jornades a apostar clarament per una estratègia supramunicipal, que permeta crear sinergies i transformar l’oferta turística en un producte singular i competitiu.

Francesc Colomer ha assenyalat que “en les jornades que s’han realitzat fins al moment, han participat nombrosos municipis, i açò és una mostra de l’interès dels nostres municipis per impulsar els seus recursos cap a un model turístic”.

El responsable de la política turística de la Generalitat ha ressaltat que amb aquestes sessions formatives “estem impulsant un gran procés de mobilització per a compartir idees i una estratègia entorn d’un model turístic que ens permet vertebrar econòmicament tot el territori valencià, des de l’interior més desconegut fins a les zones d’avantguarda més desenvolupades”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.