fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Igualtat convoca el concurs de cartells del 8 de mar莽 Dia Internacional de la Dona 2016

Igualtat convoca el concurs de cartells del 8 de mar莽 Dia Internacional de la Dona 2016

La Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives ha convocat el Premi de Disseny de Cartells commemoratius de la celebraci贸 del 8 de mar莽, Dia Internacional de la Dona, a la Comunitat Valenciana per a 2016.

El procediment de concessi贸 del premi es tramitar脿 en r猫gim de concurr猫ncia competitiva i est脿 obert a la participaci贸 de totes les persones f铆siques, majors d’edat, residents a la Comunitat Valenciana, de forma individual o formant equip.

Les bases, que apareixen hui publicades en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV), estableixen que podran presentar un m脿xim de tres obres, que hauran de ser cartells, originals i in猫dits que podran realitzar-se per qualsevol t猫cnica o procediment sempre que puga ser susceptible de reproducci贸 per mitjans t猫cnics normals. Les dimensions seran necess脿riament de 50 x 70 cm en disposici贸 vertical.

n els cartells haur脿 de figurar de forma ben visible ‘8 de Mar莽, Dia Internacional de la D贸na’ o ‘8 de Mar莽, Dia Internacional de la Dona’, aix铆 com l’espai lliure suficient per a la inserci贸 dels logotips oficials.聽

El termini d’admissi贸 d’originals finalitzar脿 el 13 de febrer i podran presentar-se en qualsevol dels registres de les seus de la Direcci贸 General de l’Institut Valenci脿 de les Dones i per la Igualtat de G猫nere de les tres prov铆ncies de la Comunitat Valenciana. El decisi贸 del jurat i la resoluci贸 de la convocat貌ria es faran p煤blics.

La Generalitat concedir脿 un primer premi de 2.000 euros i dos acc猫ssit de 1.000 euros cada un. Tamb茅 podr脿 concedir mencions especials, sense dotaci贸 econ貌mica, si la qualitat de les obres presentades i no premiades ho mereixen en opini贸 del jurat.

Una selecci贸 dels treballs presentats podr脿 ser exposada al p煤blic i les obres premiades seran cedides a la Direcci贸 General de l’Institut Valenci脿 de les Dones i per la Igualtat de G猫nere, pel que fa a la seua publicaci贸 o exposici贸, reservant-se el dret de reproduir-los en el futur sense que comporte cap tipus de retribuci贸 o contraprestaci贸 derivada de la propietat intel路lectual, mentres que els treballs no premiats podran retirar-se.

En la valoraci贸 de les obres presentades, el jurat tindr脿 en compte el valor representatiu del Dia Internacional de la Dona, la qualitat art铆stica i l’originalitat. El jurat del premi ser脿 nomenat i presidit per la directora general de l’Institut Valenci脿 de les Dones i per la Igualtat de G猫nere, Ana茂s Menguzzato.

Estar脿 integrat a m茅s per quatre vocals d’acord amb la composici贸 seg眉ent: el deg脿 o degana de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Polit猫cnica de Val猫ncia o persona en qui delegue, la persona titular de la secretaria auton貌mica competent en mat猫ria de cultura o persona en qui delegue i dues persones relacionades amb el m贸n cultural en els 脿mbits de la pintura, disseny gr脿fic, cr铆tica d’art, galeries, etc. Un t猫cnic de la direcci贸 general far脿 les funcions de secretari del jurat i comptar脿 amb veu i sense vot.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.