Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Conselleria d’Habitatge licita les obres per a acabar un edifici de 42 habitatges protegits a Aspe que s’oferiran en un lloguer assequible

La Conselleria d’Habitatge licita les obres per a acabar un edifici de 42 habitatges protegits a Aspe que s’oferiran en un lloguer assequible

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a través de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), ha licitat les obres per a finalitzar un edifici de 42 habitatges protegits a Aspe (Alacant).

El pressupost de licitació és de 2.909.964 euros i el termini d’execució de l’obra és d’un any. A més dels habitatges, que es destinaran a lloguer assequible, també es finalitzaran els garatges i trasters previstos en l’edifici.

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha explicat que esta actuació forma part del pla de la Generalitat per a “reactivar promocions de VPO que l’anterior govern va deixar paralitzades per falta de planificació”. Cal recordar que en 2007, l’antic Institut Valencià de l’Habitatge (IVVSA), avui EVha, va iniciar les obres de l’edifici d’Aspe. No obstant això, quan s’havia executat el 37% de l’obra, l’empresa adjudicatària va entrar en concurs de creditors i en 2009 es van paralitzar les obres.

Al novembre de 2017 l’actual Consell, a través del consell de direcció de EVha, va aprovar la reactivació d’esta obra, al costat d’altres set edificis d’habitatges protegits que disposa en la Comunitat i va iniciar els procediments per a posar en marxa unes obres que van ser paralitzades i abandonades per l’anterior govern valencià.

Salvador ha explicat que, per a l’actual Consell, “facilitar l’accés a l’habitatge és una prioritat” i per això, ha posat en marxa este pla de reactivació d’obres en vuit edificis de tota la Comunitat amb “una inversió de 6,3 milions d’euros i que suposarà la posada a disposició als ciutadans de 111 habitatges protegits en règim de lloguer assequible”.

Per a obtenir informació i documentació hauran de dirigir-se a la seu de EVha a València (carrer Vinatea 14) de 9 a 14 hores o a través de la Plataforma de Contractació de l’Estat. El termini per a la presentació d’ofertes conclourà l’11 de gener i hauran de fer-ho en la seu de EVha de València.

Leave a Reply

Your email address will not be published.