fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 confirma en la Fira de Londres l’entrada de noves touroperadores brit脿niques al turisme de Castell贸 en 2018

La Diputaci贸 confirma en la Fira de Londres l’entrada de noves touroperadores brit脿niques al turisme de Castell贸 en 2018

El Govern Provincial aconsegueix que importants plataformes tur铆stiques comencen a comercialitzar el proper any a la prov铆ncia.

La Diputaci贸 de Castell贸 conclou avui la seua participaci贸 en la fira World Travel Market de Londres amb molt bones expectatives per millorar el turisme brit脿nic de 2018. Tant 茅s aix铆 que, fruit de les diverses reunions de treball realitzades pel personal de la Diputaci贸, ja s贸n diversos importants turoperadores brit脿niques les que han confirmat que comen莽aran a comercialitzar producte tur铆stic de Castell贸 el pr貌xim any 2018 i uns altres els que han mostrat un seri贸s inter猫s per comen莽ar a fer-ho a mitj脿 termini.

El vicepresident provincial de Turisme, Andr茅s Mart铆nez, ha explicat que “es tracta de plataformes que treballen especialment el turisme actiu, en el que t茅 a veure amb esport de muntanya. Este assoliment 茅s molt important per al turisme de Castell贸, pel que fa al perfil de turista que atreu, i per la temporalitat en qu猫 ho fa, ja que 茅s un turisme que est脿 fora de temporada alta i contribueix de forma molt important a la desestacionalitzaci贸 per la qual tant treballem de la m脿 dels empresaris de la prov铆ncia”.

El bon resultat de la participaci贸 de la Diputaci贸 en la fira de Londres es deu en bona part al treball que realitza el Govern Provincial de forma especial des de fa dos anys per fomentar la visibilitat de la destinaci贸 tur铆stica Castell贸 al mercat brit脿nic per multiplicar els turistes d’este mercat a partir de l’engegada de les l铆nies a猫ries a Londres i Br铆stol.

“Amb les touroperadores que ara han confirmat que comercialitzaran a Castell贸 fa dos anys que hi estem treballant. Ens reunim amb ells fa dos anys a Londres, aconseguim que incloguessen la destinaci贸 provincial entre les seues prospeccions de mercat amb viatges de familiaritzaci贸 perqu猫 coneguessen la nostra prov铆ncia, i resultat de tot este treball en col路laboraci贸 amb el sector, avui podem donar esta bona not铆cia per a la prov铆ncia”, ha explicat Mart铆nez.

Fruit d’aquest augment de la promoci贸 i de les accions directes que la Diputaci贸 de Castell贸 est脿 duent a terme al mercat brit脿nic, la prov铆ncia porta tres anys incrementant el nombre de turistes brit脿nics en la seva activitat, amb un increment previst per aquest 2017 d’un 15% respecte a la xifra de 40.000 turistes que van venir a Castell贸 en 2016..

Leave a Reply

Your email address will not be published.