fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Generalitat aprova el nou projecte de transport amb autobús que millora l’oferta i el servei entre La Ribera Alta i València

La Generalitat aprova el nou projecte de transport amb autobús que millora l’oferta i el servei entre La Ribera Alta i València

El projecte CV-111 atendrà 185.391 habitants per al que comptarà amb un mínim de 9 vehicles més un de reserva, que realitzaran 700.896 quilòmetres anuals.

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha aprovat el nou projecte de servei públic de transport de viatgers CV-111 La Ribera Alta-València després del procés d’informació pública on han presentat propostes ajuntaments, entitats i empreses, tal com publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

El nou contracte optimitza l’actual oferta i atendrà una població de 185.391 habitants per al que comptarà amb un mínim de 9 vehicles més un de reserva, que realitzaran 700.896 quilòmetres anuals.

Entre les novetats més destacades del projecte previst per la Generalitat s’inclouen l’augment de l’oferta actual, especialment pel que fa a l’enllaç amb centres mèdics, així com la millora de la connexió entre els municipis de la comarca entre si i amb València.

A més es potencia la intermodalitat en incorporar una connexió dels municipis que no compten amb servei ferroviari amb les estacions de Renfe.

L’ordenació del servei forma part de la reordenació completa en tota la Comunitat que ha realitzat la Generalitat i que va anunciar la consellera María José Salvador el novembre de 2017 per a garantir el transport públic en el 100% dels municipis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.