fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Oficina Municipal de Turisme de Benic脿ssim renova la “Q” de Qualitat per la seua excel路l猫ncia en la gesti贸 tur铆stica

L’Oficina Municipal de Turisme de Benic脿ssim renova la “Q” de Qualitat per la seua excel路l猫ncia en la gesti贸 tur铆stica

Es constata la millora constant de la gesti贸 de la informaci贸 tur铆stica al ciutad脿.

La regidora de turisme, Elena Llobell ha anunciat avui la renovaci贸 de la marca “Q” de Qualitat aconseguida per l’Oficina de Turisme Municipal, despr茅s de superar amb excel路lents qualificacions l’auditoria obligat貌ria d’este sistema de contrast de qualitat.

Llobell ha assenyalat que “un any m茅s, el nostre esfor莽 es veu recompensat amb la consecuci贸 d’esta certificaci贸 que ve a atorgar-nos una marca de qualitat que es converteix en un gran valor a l’hora d’oferir-nos com a destinaci贸 de turisme a tots els visitants”.

La “Q de Qualitat Tur铆stica”, 茅s una certificaci贸 de car脿cter voluntari, que atorga l’Institut per a la Qualitat Tur铆stica Espanyola indica el comprom铆s d’empreses i institucions per aplicar millores en la qualitat dels seus productes i serveis.

L’Oficina de Turisme de Benic脿ssim, que ostenta este distintiu des de fa ja deu anys, ha superat de nou l’auditoria de seguiment corresponent a 2017, amb una excel路lent qualificaci贸.
De fet, com ha explicat Elena Llobell, s’ha ressaltat l’especial contribuci贸 a la millora dels resultats amb la implantaci贸 del nou Sistema Infoturist, de Gesti贸 Integral de l’Oficina que permet registrar consultes de visitants, realitzar enquestes i informes estad铆stics, entre altres gestions. La regidora de turisme ha volgut ressaltar que “茅s de destacar l’elevada taxa de satisfacci贸 de clients que tenim en el servei d’informaci贸 tur铆stica de Benic脿ssim. De fet, segons totes les enquestes que s’han realitzat, en els 煤ltims deu anys mai ha baixat del 9,5 sobre 10”.

De fet, una altra de les novetats en la gesti贸 innovadora de l’oficina de turisme 茅s la implantaci贸 d’un nou distintiu ambiental denominat “C脿lcul d’empremta digital”, que vigila un correcte 煤s sostenible del recurs de gesti贸 de l’oficina.

La regidora de turisme ha reiterat la seua felicitaci贸 a tots els treballadors i treballadores del departament de turisme de Benic脿ssim perqu猫 “la Marca de Qualitat Q exigeix el compliment d’una s猫rie de caracter铆stiques molt estrictes aportant prestigi, diferenciaci贸, fiabilitat i rigor als establiments tur铆stics certificats, i nosaltres, amb el comprom铆s de tots estem donant estos valors al servei d’atenci贸 a tots els turistes que arriben fins a la nostra ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.