fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Noves restriccions a la Comunitat Valenciana: l’hostaleria tanca definitivament

Noves restriccions a la Comunitat Valenciana: l’hostaleria tanca definitivament

El Consell aprova noves mesures i alça el confinament municipal.

Hui, Ximo Puig, ha anunciat a la roda de premsa que les mesures a la Comunitat Valenciana canviaran. Estes noves restriccions venen donades a causa de la tercera onada del virus i entraran en vigor este dijous 21 de gener i duraran de moment 14 dies.

Entres les noves restriccions, destaca la del tancament de bars i restaurants, els quals es veuran perjudicats, ja que hauran de tancar definitivament. Només es permetrà l’obertura de serveis de menjar per emportar, sigui distribuint-lo mitjançant locals o amb repartidors.

Els comerços també hauran d’avançar el seu horari de tancament a les 18h de la vesprada, a excepció dels establiments d’alimentació, farmàcies i comerços essencials.

El toc de queda es manté a la mateixa hora, a les 22h, però la Generalitat vol sol·licitar al Govern un avanç a les 20h, que seria afectiu en cas que s’aprovés.

Entre les restriccions establertes, també es manté el confinament perimetral de tota la Comunitat i únicament s’autoritzaràn els desplaçaments adequadament justificats. No obstant això, s’alça el confinament municipal de tots els pobles que havien sigut confinats durant estos dies.

Pel que fa a la limitació de grups en espais públics i privats, es manté en 6 el nombre màxim de persones en trobades socials o familiars.

Finalment, totes les instal·lacions esportives també hauran de tancar, excepte per a esportistes professionals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.