fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Noves subvencions per millorar les condicions sociolaborals

Noves subvencions per millorar les condicions sociolaborals

Estes subvencions estan destinades a la realitzaci贸 de projectes dirigits a la millora de les condicions sociolaborals de les persones immigrants treballadores agr铆coles de temporada i campanya.

Per tal de rebre estes subvencions tamb茅 hi ha una s猫rie de requisits que s’han de complir. Un d’ells 茅s que el procediment de concessi贸 d’estes ajudes es tramite en r猫gim de concurr猫ncia competitiva. A m茅s, per a obtenir la condici贸 de beneficiaris de les ajudes, les organitzacions empresarials agr脿ries hauran de complir els requisits establits en la base tercera de la mencionada ordre. Aix铆 mateix, les entitats benefici脿ries de la subvenci贸 hauran de complir les obligacions recollides en la base quarta de la mencionada Ordre 4/2015, d’1 de setembre de 2015, de la Vicepresid猫ncia i Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives.

El proc茅s d’assignaci贸 del cr猫dit entre les entitats benefici脿ries s’ha de fer tenint en compte la dotaci贸 total de la convocat貌ria i la puntuaci贸 global obtinguda pel conjunt de les entitats benefici脿ries, i ha de ser el quocient entre ambd贸s elements el que ha de determinar el valor/punt que servisca com a valor de refer猫ncia per a efectuar el repartiment del cr猫dit. A m茅s, en cap cas, la subvenci贸 concedida pot ser superior a l’import sol路licitat per l’entitat benefici脿ria.

El termini per a la presentaci贸 de les sol路licituds 茅s d’un mes a comptar des de l’endem脿 de la publicaci贸 de la present resoluci贸 de convocat貌ria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. La tramitaci贸 i presentaci贸 de sol路licituds, juntament amb els annexos i la documentaci贸 corresponent, s’ha de realitzar exclusivament per mitjans electr貌nics.

Per m茅s informaci贸 visita la p脿gina web del Diari Oficial: http://www.dogv.gva.es/datos/2017/12/19/pdf/2017_11591.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.