fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules convoca la pla莽a de conserge del cementeri municipal i la constituci贸 d’una borsa de treball

Nules convoca la pla莽a de conserge del cementeri municipal i la constituci贸 d’una borsa de treball

El termini per a presentar les sol路licituds corresponents 茅s del 20 al 30 d’octubre.

L’Ajuntament de Nules convoca el proc茅s de selecci贸 per a cobrir la pla莽a de conserge de cementeri i la constituci贸 de borsa de treball per a la provisi贸 temporal d’este lloc. “L’objectiu de la convocat貌ria 茅s cobrir interinament este lloc de treball que en l’actualitat es troba vacant fins a la seua cobertura definitiva o l’amortitzaci贸”, comenta la regidora de Contractaci贸 i Personal, Rosa Ventura.

El termini per a presentar sol路licituds 茅s de deu dies naturals des de la publicaci贸 de les bases en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP) de data 19 d’octubre del 2017; per tant, els interessats poden presentar la inst脿ncia corresponent els dies del 20 al 30 d’octubre en el registre d’entrada.

La selecci贸 es far脿 pel sistema de concurs oposici贸 amb una primera fase d’oposici贸 amb un primer exercici de car脿cter obligatori i eliminatori que consistir脿 en un q眉estionari test de vint preguntes sobre coneixements te貌rics i teoricopr脿ctics sobre els continguts del programa que figura en les bases; i un segon exercici tamb茅 de car脿cter obligatori i eliminatori que consistir脿 en una prova relacionada amb els treballs a desenvolupar en el lloc de treball convocat.

La segona fase ser脿 de concurs i consistir脿 a baremar els m猫rits, en esta fase sols participaran els aspirants que hagen superat la fase d’oposici贸.

Les bases es troben en la web municipal i en el departament de Personal de l’Ajuntament de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.