fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Jos茅 Mar铆a 脕ngel es reuneix amb Protecci贸 Civil

Jos茅 Mar铆a 脕ngel es reuneix amb Protecci贸 Civil

L’objectiu d’aquesta trobada ha estat mantenir un intercanvi d’impressions i obrir les portes de l’Ag猫ncia a aquest col路lectiu voluntari de persones que treballen als seus respectius municipis.

El director general de l’Ag猫ncia de Seguretat i Resposta a les Emerg猫ncies, Jos茅 Mar铆a 脕ngel, s’ha reunit aquest mat铆 amb una vintena de voluntaris de Juntes Locals de Protecci贸 Civil de la Comunitat Valenciana, aprofitant la celebraci贸 del Dia Internacional de la Protecci贸 Civil.

L’objectiu d’aquesta trobada ha estat mantenir un intercanvi d’impressions i obrir les portes de l’Ag猫ncia a aquest col路lectiu voluntari de persones que treballen als seus respectius municipis, “amb la finalitat de -ha dit Jos茅 Mar铆a 脕ngel- dignificar la labor que realitzen en les situacions d’emerg猫ncies i recon猫ixer la import脿ncia que tenen per al conjunt dels ciutadans de la Comunitat Valenciana”.

En l’acte han estat presents en la reuni贸 representants de les juntes locals de Xirivella, Pedralba, Vall dels Alcalans, El Perell贸, Moncada, Bonrep贸s i Mirambell, Benet煤sser, Bunyol, Riba-roja de Turia, Manises, Alboraya, B茅tera y Enguera.

Jos茅 Mar铆a 脕ngel ha explicat que perqu猫 aquesta dignificaci贸 i respecte es donen resulta fonamental la formaci贸 i, per tant, est脿 previst s’organitze un curs b脿sic i un altre per a comandaments, que tindr脿 lloc el mes proper en l’Institut Valenci脿 de Seguretat P煤blica i Emerg猫ncies (IVASPE).

Per la seva banda, el president de l’Associaci贸 auton貌mica de Protecci贸 Civil, Mart铆n P茅rez, s’ha mostrat partidari de col路laborar i recolzar les iniciatives que impulsi l’Ag猫ncia de Seguretat i Resposta a les Emerg猫ncies, ja que en la seva opini贸, “cal sumar” esfor莽os.

La vintena de voluntaris reunits han coincidit a afirmar que la principal motivaci贸 a l’hora de formar part de la junta local dels seus ajuntaments 茅s “la satisfacci贸” que diuen sentir quan ajuden en qualsevol situaci贸 que requereix dels seus serveis. “Ens mou un mateix objectiu -han explicat-, ajudar a la gent i prestar un servei al nostres pobles”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.