Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Rita Barberá caçada en la perruqueria en lloc de en la reunió de senadors

Rita Barberá caçada en la perruqueria en lloc de en la reunió de senadors

La política valenciana ha declinat fer declaracions.

Rita Barberá va preferir anar a la perruqueria en lloc d’atendre a la feina de casa com a senadora. L’ex alcaldessa estava citada al costat de la resta de representants valencians en les Corts Generals en el Palau de la Generalitat però va eixir de la seua casa en un taxi camine d’un centre de bellesa sense importar-li que, a aquella hora, els seus companys estigueren reunits amb la resta de grups polítics.

Más vídeos en Antena3

El president Ximo Puig, amb el suport de la líder dels populars valencians, Isabel Bonig, havia convocat a tots els diputats i senadors per a escenificar la unió davant les reclamacions d’una millora del finançament per a la Comunitat Valenciana. No va faltar l’ex president Alberto Fabra, senador per designació territorial com Barberá.

La ex alcaldessa no compleix amb la seua comesa des que va esclatar l’operació Taula i tots els que la van envoltar en la seua última legislatura en l’Ajuntament estan investigats per presumpte delicte de blanqueig de capitals. Segueix intentat esquivar els focus mentre bona part de les veus del seu partit li demanen que s’aparte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.