fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sanitat publica les dates per a les oposicions de tècnic en cures auxiliars d’infermeria i zeladors

Sanitat publica les dates per a les oposicions de tècnic en cures auxiliars d’infermeria i zeladors

S’ofereixen 1.050 places.

Un total de 55.100 persones estan convocades per a realitzar els dies 16 i 30 de setembre els exàmens per a optar a 1.050 places (762 de torn lliure i 288 de promoció interna) de les categories de tècnic o tècnica en cures auxiliars d’infermeria i zelador o zeladora. Estes places formen part de la convocatòria que acumula un total de 3.608 places de diferents categories de l’Oferta d’Ocupació Pública (OPE) per a institucions sanitàries de 2014 (282 places), 2015 (934 places) i 2016 (2.392 places).

El diumenge 16 de setembre tindrà lloc la prova de tècnic o tècnica en cures auxiliars d’infermeria en universitats de les tres províncies simultàniament. Per a esta categoria s’ofereixen 626 places (170 places de promoció interna i 456, de torn lliure), amb una concurrència aproximada de 21.000 persones.

El diumenge 30 de setembre seran els exàmens per a les 424 places de zelador o zeladora (118 de promoció interna i 306 de torn lliure), als quals seran cridades 34.100 persones.

A causa del gran nombre de participants, la prova es realitzarà en les tres províncies de la Comunitat; en diferents universitats i, dins d’estes, en diversos edificis o facultats.

A Alacant, es realitzaran en els aularis 1, 2 i 3 de la Universitat d’Alacant (Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n, Sant Vicent del Raspeig). A Castelló, en les facultats de Tecnologia i Ciències Experimentals i Ciències Jurídiques i Econòmiques de la Universitat Jaume I (Av. Vicente Sos Bainat, s/n, Castelló de la Plana). A València, els exàmens tindran lloc en els aularis Nord i Sud del Campus de Tarongers de la Universitat de València (Av. dels Tarongers, s/n., València) i en les Escoles Tècniques Superiors d’Arquitectura, Enginyers de Camins, Canals i Ports, Enginyers Industrials, Enginyeria Agronòmica i del Mitjà Natural i Enginyeria Informàtica de la Universitat Politècnica de València (Campus de Vera. Camí de Vera, s/n., València).

En la pàgina web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública es faciliten les indicacions de l’hora i lloc de l’examen per a cada categoria, així com els enllaços a les webs de les universitats per a la localització de les seues instal·lacions. La informació es pot consultar en el següent enllaç: http://www.san.gva.es/web/dgrhs/concurso-oposicion

D’altra banda, amb caràcter previ a la finalització dels processos selectius està prevista la resolució dels concursos de trasllats per a personal fix de les diferents categories i especialitats, la presa de possessió de les quals començarà a partir de l’1 d’octubre de 2018 en algunes d’elles.

La Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha recordat que en tota la legislatura es convocaran més de 18.000 places, seguint el compromís reflectit en el Pacte per l’Estabilitat en l’Ocupació aconseguida amb els sindicats, que comporta la convocatòria anual d’OPE.

Estes més de 18.000 places són la suma de les places de les OPE de 2014, 2015 i 2016, així com les corresponents a les OPE de 2017 (ja aprovada amb un total de 6.790 places), 2018 i 2019.

Amb tot açò s’aconseguirà fer un gran pas en la lluita contra la precarietat i la temporalitat. Fins a 2019 es reduirà la taxa de temporalitat en més de 27 punts percentuals, en passar del 37,5% que hi havia el juny de 2015 al 10% una vegada s’executen les ofertes d’ocupació pública programades”, ha conclòs Ana Barceló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.