fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

STEPV insta a Conselleria a retirar el certificat negatiu de Registre Central de Delinq眉ents Sexuals al professorat

STEPV insta a Conselleria a retirar el certificat negatiu de Registre Central de Delinq眉ents Sexuals al professorat

Posa en el punt de mira al professorat i atempta contra la pressumpci贸 d’innoc猫ncia

La Conselleria d’Educaci贸 ha fet p煤blic avui l’obligaci贸 per a tot el professorat, inter铆 i funcionari de carrera, de presentar el certificat negatiu de Registre Central de Delinq眉ents Sexuals, en aplicaci贸 de la Llei de protecci贸 del Menor.

Segons les instruccions publicades, el professorat inter铆 adjudicat a partir de l’1 de mar莽, haur脿 d’aportar aquest certificat juntament amb la resta de la documentaci贸 habitual a les direccions territorials.

I el professorat que ja est脿 prestant serveis aquest curs, haur脿 d’autoritzar a la Conselleria a l’acc茅s a la Plataforma d’Intermediaci贸 de Dades del Ministeri d’Hisenda, per tal d’accedir a aquesta informaci贸, abans de l’1 d’abril de 2016.

STEPV considera que aquesta mesura atempta contra la pressumpci贸 d’innoc猫ncia del professorat i torna a posar en q眉esti贸 la professi贸 docent davant la societat. El Sindicat considera que aquesta no 茅s una mesura que solucionar脿 aquest problema sin贸 que nom茅s serveix per posar en el punt de mira, novament, la immensa majoria dels docents que treballen amb una gran professionalitat, respecte i dedicaci贸 per dur endavant el seu alumnat.

脡s per aix貌 que el Sindicat insta a la Conselleria d’Educaci贸 a no aplicar aquesta mesura i a respectar la pressumpci贸 d’innoc猫ncia i la dignitat del professorat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.