fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

STEPV posa en marxa una campanya de reclamacions dels sexennis per al professorat inter铆

STEPV posa en marxa una campanya de reclamacions dels sexennis per al professorat inter铆

A m茅s, est脿 estudiant l’aplicaci贸 de sent猫ncies europees que estabilitzen el professorat inter铆

La Conselleria d’Educaci贸 ha presentat recurs al Tribunal Suprem contra la sent猫ncia guanyada per STEPV contra l’article 1 del Decret de Sexennis que deixa fora el professorat inter铆.

STEPV critica aquesta mesura i insta a la Conselleria d’Educaci贸 a aplicar la sent猫ncia de forma immediata i a reunir-se urgentment amb el Sindicat per a tractar l’aplicaci贸 de la sent猫ncia.

El Sindicat ha posat ja en marxa una campanya perqu猫 el professorat inter铆 que no t茅 cap proc茅s obert respecte a la demanda de reconeixement i cobrament dels sexennis, sol路licite immediatament aquest dret a la Conselleria d’Educaci贸. Recordem que el reconeixement dels sexennis es produeix en el moment que s’interposa la sol路licitud, i que les sent猫ncies individuals guanyades per STEPV aix铆 ho estan reconeixent. La pr貌pia Conselleria est脿 reconeixent el dret a l’abonament des del moment en qu猫 s’interposa la reclamaci贸, malgrat que no els estiga abonant. L’enlla莽 a la campanya el trobareu ac铆.

D’altra banda, el Sindicat est脿 estudiant les sent猫ncies guanyades per docents interines italianes que els reconeix el dret a l’estabilitat despr茅s d’anys de treballar com a docents amb vacant. STEPV i la Confederaci贸 de STES estan estudiant aquestes sent猫ncies per reclamar la seua aplicaci贸 a l’estat espanyol. Recordem que al Pa铆s Valenci脿 s’ha abusat de la figura del professorat inter铆, de manera que molts docents en aquesta situaci贸 porten molts anys prestant serveis sense tindre garanties de consolidaci贸 com s铆 que passa en l’empresa privada.

De fet, la Confederaci贸 d’STES est脿 preparant unes jornades per a tractar el tema de l’acc茅s a la funci贸 p煤blica i l’estabilitat del professorat inter铆 i no descarta iniciar una campanya per reclamar aquesta estabilitat atenent la sent猫ncia europea esmentada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.