Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Xarrades on-line sobre protocols i mesures d’higiene front la COVID-19 per al Comerç i l’Hostaleria

Xarrades on-line sobre protocols i mesures d’higiene front la COVID-19 per al Comerç i l’Hostaleria

L’àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç i Innovació, ha organitzat dues xarrades on-line (webinar) sobre mesures d’higiene i seguretat en l’Hostaleria i el Comerç, en col·laboració amb Enrique Orihuel, ex conseller delegat de Betlgeux i ICSAM Consultoria i Sanitat Ambiental, respectivament.

Així, la primera d’elles tindra lloc el pròxim divendres 22 de maig, a les 11 hores, sota el títol: “Directrius i recomanacions de Sanitat en els Servicis d’Hostaleria i Restauració – Covid 19”. Dirigida a les empreses d’hostaleria i restauració de Gandia sobre les recomanacions i protocols d’higiene establits en el marc del COVID-19, a fi que puguen desenvolupar la seua activitat amb les màximes garanties d’higiene i seguretat per a clients i treballadors i treballadores. La duració estimada és d’1 hora.

“S’hi abordaran les principals mesures de protecció enfront del virus, les mesures d’higiene i protecció de treballadors i clients, mesures organitzatives i recomanacions específiques per als establiments d’hostaleria i restauració”, ha destacat el regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç i Innovació, Ferran Martínez Mendoza.

El ponent serà Enrique Orihuel Iranzo, Llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de València i doctor en Química per la Universitat Complutense de Madrid. Ex – Conseller delegat de l’empresa Betelgeux. La inscripció és gratuïta: https://bit.ly/Cov19Hostaleria

La segona xarrada on-line tractarà sobre el “Protocol i Guia de Bones Pràctiques dirigides al Comerç- Pla d’Acció Covid-19”. L’Ajuntament de Gandia junt amb la col·laboració d’ICSAM Consultoria i Sanitat Ambiental ha organitzat un webminar per a ajudar a fer que els comerços de Gandia complisquen amb els protocols marcats pel Ministeri d’Indústria, Comerç i el Ministeri de Sanitat en la seua lluita contra la COVID-19, perquè la seua activitat s’hi exercisca amb les màximes garanties d’higiene i seguretat per a clients i treballadors. Serà el dilluns 25 de maig, a les 15 h. I tindrà una duració aproximada d’1 hora.

“S’hi tractaran temes com les mesures de protecció enfront del virus, mesures d’higiene i protecció de treballadors i clients, mesures organitzatives, recomanacions específiques per als establiments ubicats en centres comercials, així com les especificacions per a sectors com l’alimentació, tèxtil, calçat, joieries, rellotgeries, tecnologies, culturals, del moble, gasolineres, botigues de venda de ceràmica, venda de cuines, de reformes, etc”.

El ponent serà Joan Pere Pastor Ivars, Enginyer Tècnic en Indústries Alimentàries i Llicenciat en Ciència i Tecnologia d’Aliments per la UPV. Màster superior en Prevenció en Higiene Industrial pel Col·legi Oficial d’Enginyers. Director Tècnic d’ICSAM Consultoria i Sanitat Ambiental. La inscripció és gratuïta: https://bit.ly/Cov19Comerç

Leave a Reply

Your email address will not be published.