fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Aterra en l’aeroport de Castell贸 l’avi贸 amb les 370.000 m脿scares adquirides pels ajuntaments sota la coordinaci贸 de la Diputaci贸

Aterra en l’aeroport de Castell贸 l’avi贸 amb les 370.000 m脿scares adquirides pels ajuntaments sota la coordinaci贸 de la Diputaci贸

El president de la instituci贸, Jos茅 Mart铆, anuncia el repartiment del material entre les entitats locals els pr貌xims dies i subratlla l’esfor莽 constant de la Diputaci贸 per atendre les necessitats dels municipis.

L’aeroport de Castell贸 ha rebut esta vesprada l’avi贸 procedent de la Xina amb les m脿scares adquirides pels ajuntaments de la prov铆ncia sota la coordinaci贸 de la Diputaci贸, que seran repartides els pr貌xims dies a les entitats locals que van sol路licitar el material de protecci贸 sanit脿ria a la instituci贸 provincial.

L’avi贸, que ha aterrat en l’aeroport castellonenc entorn de les 16.00 hores, ha sigut noliejat per l’empresa castellonenca Hiladuras Temprado, porta material per a la Diputaci贸 Provincial, la Generalitat Valenciana i diverses institucions p煤bliques, aix铆 com per a diverses empreses. En el cas de la prov铆ncia de Castell贸, l’operaci贸 de compra coordinada per la Diputaci贸 consta d’un total de 370.000 m脿scares per a 131 municipis.

El president de la Diputaci贸, Jos茅 Mart铆, i el diputat provincial de Desenvolupament Rural, Santi P茅rez, han acudit fins a les instal路lacions aeroportu脿ries de Vilanova d’Alcolea, on han esperat l’arribada de l’avi贸 al costat del conseller de Pol铆tica Territorial, Obres P煤bliques i Mobilitat, Arcadi Espa帽a; el delegat territorial de Presid猫ncia de la Generalitat, Adolf Sanmart铆n; el director general de l’aeroport, Joan Seraf铆 Bernat, i a l’empresari de Cinctorres Francisco Temprado, qui, a trav茅s de la seua empresa Hilaturas Temprado, ha treballat de la m脿 de la Diputaci贸 durant totes aquestes setmanes per a agilitar l’arribada de material sanitari per als municipis de la prov铆ncia.

Jos茅 Mart铆, en aquest sentit, ha volgut destacar “la implicaci贸 d’aquesta empresa, que ens ha perm茅s ser una de les prov铆ncies que des del primer moment hem pogut disposar de m脿scares, guants, ulleres i productes desinfectants per als ajuntaments i per als seus treballadors”.

Esta col路laboraci贸 s’ha mantingut constant durant totes aquestes setmanes, reflectida ara amb l’aterratge d’un avi贸 procedent de la Xina, “amb material per als nostres municipis”. Jos茅 Mart铆 ha volgut posar en valor les gestions realitzades per Joan Seraf铆 perqu猫 l’avi贸 poguera aterrar en l’aeroport castellonenc, “perqu猫 aix貌 ens permetr脿 agilitar tot el proc茅s perqu猫 els ajuntaments disposen aviat de les m脿scares que han comprat”.

L’objectiu ara 茅s que la Diputaci贸, una vegada reba de l’empresa el lot que li correspon, organitze el repartiment de les m脿scares que han sol路licitat els ajuntaments, que seran aix铆 distribu茂des per la instituci贸 provincial a les entitats locals.

Jos茅 Mart铆 ha volgut agrair de nou la confian莽a dels alcaldes i alcaldesses de la prov铆ncia en la Diputaci贸, que ha pogut activar de forma la gran operaci贸 de compra de m脿scares FFP2 homologades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.