fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana inaugura Punt de fuga, la primera exposició virtual amb motiu del COVID-19

Borriana inaugura Punt de fuga, la primera exposició virtual amb motiu del COVID-19

18 artistes de la ciutat participen en esta iniciativa cultural que es podrà contemplar des de casa.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Borriana, ha programat, per al pròxim dimarts, dia 5 de maig, a les 12 h, la inauguració d’una exposició virtual en relació amb la Covid-19, en la que participen 18 artistes locals.

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha destacat que es tracta d’una mostra fotogràfica col•lectiva titulada Punt de fuga, que, intenta plasmar en una sèrie d’instantànies, “la sensació o sensacions que en les actuals circumstàncies, cada persona participant, té des de sa casa quan mira per la finestra o a la mateixa finestra, sempre des de dins de la seua llar”.

En aquesta exposició, les instantànies no només mostraran l’exterior, sinó “una íntima lleu part de l’interior i allò que es perd a fora, al punt de fuga”, ha manifestat. Es vol així manifestar, ha precisat Granel, “les sensacions personals que es tenen en estos dies tan particulars de la nostra vida, dies sense un referent anterior i tampoc exterior i que transcorren, novetat rere novetat, entre el limbe de la incertesa i la informació constant positiva i negativa a la vegada, a través de les pantalles digitals connectades a la xarxa global”.

La iniciativa, portada a cap des de l’Oficina d’Activitats Culturals de la Regidoria de Cultura i amb la col•laboració d’Inés Grau, tindrà com a suport les xarxes socials dedicades a la difusió de la Programació Cultural de Borriana en Facebook i Instagram (Borriana Cultura i borriana_cultura).
A Punt de fuga participen: Yolanda Camarillas, Sandra Valls, Ester Gradolí, J.C. de la Torre, Alberto Navarro, Vicent Carda, Jordi Ninot, Inés Grau, José L. Azpitarte, Maite Hernández, Vicent Guerola, Rosa Isach, Julia Vera, Cristina Alegre, Amparo Valls, Laura Pérez, Angie Vera i Sara Arnau.
Punt de fuga naix com una mostra artística però també documental, relacionada amb el període de confinament per l’estat d’alarma. “Una vegada clausurada l’exposició les fotografies els mateixos autors les donaran a l’Arxiu Municipal perquè quede constància en el banc de la memòria creat sobre aquests històrics dies”, ha finalitzat Granel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.