fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló registra 184 positius en Covid-19 després del pont festiu

Castelló registra 184 positius en Covid-19 després del pont festiu

La província de Castelló suma 184 positius per Covid-19 i el nombre d’ingressats ascendeix a 65 després del cap de setmana i el festiu de Tots Sants.

Segons les dades que va proporcionar Sanitat ahir dimarts, el pont festiu de Tots Sants deixa 184 nous casos de coronavirus a la província de Castelló. A més, s’ha notificat un repunt de persones ingressades, que puja a 65. 

També, ascendeix a 6 el nombre de pacients que es troben a l’UCI actualment. Amb açò, el nombre de persones mortes es manté en 855 en tota la província de Castelló. 

Quant a les dades en la resta de la Comunitat Valenciana, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat 672 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens. Amb esta actualització, la xifra total de positius se situa en 515.703 persones. 

El nombre de morts en els últims set dies és de tres, per això, el total de descensos des de l’inici de la pandèmia ascendeix a 7.848. La Comunitat Valenciana té, actualment, 226 persones ingressades en hospitals, 47 d’elles en l’UCI. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.