fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 reobrir脿 el Bicicas el pr貌xim 1 de maig i far脿 desinfeccions di脿ries de les bicicletes

Castell贸 reobrir脿 el Bicicas el pr貌xim 1 de maig i far脿 desinfeccions di脿ries de les bicicletes

Funcionaran totes les bancades que t茅 la ciutat per貌 amb menys vehicles i es recomana l’煤s de guants i de mascareta.

L’Ajuntament de Castell贸 reobrir脿 el servei municipal de pr茅stec de bicicletes, Bicicas, a partir del pr貌xim divendres, 1 de maig. Per a la seua posada en marxa de nou es dur脿 a terme pr猫viament la neteja i desinfecci贸 del 100% de la infraestructura, incloses bancades i vehicles, i durant el servei es far脿 di脿riament la neteja i desinfecci贸 de tota la flota de bicicletes, aix铆 com de les bancades i de les pantalles, per ser punts d’煤s com煤.

A m茅s de les desinfeccions di脿ries de tota la infraestructura del servei, per a garantir les mesures de seguretat i higiene es recomana als usuaris que utilitzen guants i mascaretes, aix铆 com gel alcoh貌lic o altres desinfectants abans i despr茅s de cada pr茅stec. Estaran en funcionament les 60 bancades que componen la xarxa del servei municipal de pr茅stec de bicicletes, encara que amb menys nombre de vehicles disponibles. Aix铆 mateix, tot el personal de Bicicas disposar脿 tamb茅 d’equips de protecci贸 individual.

“Estos dies, m茅s que mai, 茅s recomanable l’煤s de la bicicleta per a despla莽aments curts a causa dels seus avantatges quant a mesures de seguretat i de distanciament social i per aix貌 hem decidit des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible reobrir el Bicicas”, ha explicat l’edil Jorge Ribes. No obstant aix貌, el regidor insistix a “recomanar l’煤s del servei sol quan siga estrictament necessari i sempre amb guants i m脿scara” i apel路la a la responsabilitat individual de cadascun dels usuaris.

Bicicas va deixar d’estar operatiu un dia abans de la declaraci贸 de l’estat d’alarma per part del Govern, el passat 13 de mar莽, per acord de la Junta de Govern Local extraordin脿ria, i es va tancar com altres serveis i instal路lacions municipals. La setmana vinent es reobrir脿, davant la desescalada i amb les mesures de protecci贸 oportunes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.