fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comer莽 prepara un Pla de transici贸 cap a una nova normalitat a Gandia

Comer莽 prepara un Pla de transici贸 cap a una nova normalitat a Gandia

Les associacions de comerciants i hostalers de la ciutat, juntament amb l’Ajuntament de Gandia, estan treballant per tal de realitzar una re-apertura organitzada, consistent i coordinada, el proper 11 de maig, data d’inici de la 1陋 fase (amb independ猫ncia dels que puguen i vulguen obrir en la fase 0, el 4 de maig).

Davant l’allau de consultes (m茅s de 300 en dos dies) rebudes per l’oficina municipal d’informaci贸 autonomosyempresas@gandia.org i els serveis de l’脿rea de Comer莽, referides al proc茅s de re-apertura del comer莽 i l’hostaleria, el Departament de Pol铆tiques Econ貌miques i Comer莽 de l’Ajuntament de Gandia vol llan莽ar un missatge de tranquil路litat i ha anunciat que les associacions de comerciants i hostalers de la ciutat, amb la col路laboraci贸 de l’Ajuntament de Gandia, estan treballant per tal de realitzar una re-apertura organitzada, consistent i coordinada, el proper 11 de maig, data d’inici de la 1陋 fase (amb independ猫ncia dels que puguen i vulguen obrir en la fase 0, el 4 de maig).

Este Pla de transici贸 cap a una nova normalitat contempla:

鈥 Un Pla de comunicaci贸 dirigit a hostalers i comerciants sobre els requisits t猫cnics i de prevenci贸 definitius (encara hi ha aspectes no concretats per les Autoritats Sanit脿ries).

鈥 Un Pla de prove茂dors per a l’adquisici贸 col路lectiva de material i equipament de prevenci贸, personalitzat.

鈥 Una campanya informativa sobre les hipot猫tiques ajudes de l’Administraci贸 per a la compra d’eixe equipament preventiu.

鈥 Una campanya dirigida al consumidor sobre el conjunt de mesures adoptades pel sector, que refor莽aran, sense cap dubte, la seguretat dels establiments.

Leave a Reply

Your email address will not be published.