fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Coneix els efectes secundaris de les vacunes contra la covid19

Coneix els efectes secundaris de les vacunes contra la covid19

T’informem sobre els possibles efectes secundaris que poden tenir les vacunes distribuides per la covid19.

A continuació us deixem amb els efectes secundaris que poden tenir les vacunes que s’han creat per a combatre la covid19.

En primer lloc tenim la vacuna de Pfizer. Els efectes secundaris més freqüents son zona d’administració inflada, dolor, cefalees, calfreds, febre, fatiga, mialgia i artralgia. També podria donar lloc a enrogiment de la zona i nàusees. Alguns efectes ja poc freqüents serien dolor en l’extremitat, malestar general, picor, insomni, linfadenopatia. Finalment, les més extranyes serien paràlisis facial perifèrica aguda, anafilaxia i hipersensibilitat.

Pel que fa a la vacuna Moderna podem trobar els següents efectes: zona d’administració inflada, dolor, cefalees, calfreds, febre, fatiga, linfanedopatia, nàusees i vòmits, mialgia i artralgia. També es podria tenir una erupció cutànea, eritema o urticaria. Com a poc freqüent trobariem picors. I finalment, les més extranyes serien paràlisis facial perifèrica aguda, cara inflada, anafilaxia i hipersensibilitat.

Pel que fa a la vacuna AstraZeneca podem trobar els següents efectes: en la zona d’adminitració podriem sentir dolor, calor, picor i tenir morats. També es podrien tenir cefalees, calfreds, febrícula, malestar, fatiga, nàusees, mialgia i artralgia. Tot i que menys freqüents també es podria tenir la zona inflada, tenir un eritema, febre més elevada, vòmits i diarrea. Finalment, els efectes pocs freqûents serien tenir hematomes, picor, linfadenopatia, poca gana, mareig, somnolència, hiperhidrosis i exantema.

Finalment, la vacuna J&J/Janssen podria donar els següents efectes secundaris: dolor en la zona d’administració, cefalea, fatiga, mialgia, nàusees, febre. També podria provocar que s’inflamés la zona d’administració, i un eritema. Finalment, tot i que molt poc freqüent es podria donar anafilaxia, hipersensibilitat, trombosis, i acúfens tot i que no està demostrat que estos efectes els provoqués la pròpia administració de la vacuna.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.