fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Cs de Vinaròs proposa crear una finestreta única per a autònoms i pimes

Cs de Vinaròs proposa crear una finestreta única per a autònoms i pimes

Herrera aposta “per un protocol davant possibles rebrots, un fons de contingència i reforçar les partides socials”.

El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Vinaròs, Manuel Herrera, ha anunciat que “Cs ha presentat propostes sanitàries, econòmiques i socials per a combatre el coronavirus”. “Des del minut un ens vam posar al costat de l’equip de Govern, traslladant-li iniciatives per a afrontar esta emergència. Entre elles, volem destacar la finestreta única per a agilitar i donar informació actualitzada a autònoms i pimes, esta proposta és urgent que es desenvolupe ja davant l’entrada en la fase 1 i la volta a la normalitat de la majoria de negocis que han romàs tancats dos mesos”, ha explicat el regidor.

Sobre este tema, el regidor ha posat l’accent en “la necessitat d’aprovar un pla de contingència perquè ningú es quede arrere” i ha assenyalat “com a mesures econòmiques i fiscals, l’ampliació de l’espai de les terrasses, l’exoneració les taxes de costes per als quiosquets, la promoció d’una campanya de dinamització del comerç i l’estudi d’ajudes directes per a autònoms. Totes elles amb la finalitat de garantir la liquiditat i reactivar el consum”. “També, treballar en un nou pla d’ocupació en funció de les necessitats actuals que sorgisquen amb esta crisi, així com reforçar les dotacions de Creu Roja i Càritas perquè puguen vertebrar millor la resposta a esta emergència social.”, ha postil·lat Herrera.

Igualment, “des de Cs considerem que s’han de replantejar algunes inversions previstes i destinar-les a la pandèmia com el cas de l’Oficina d’Atenció i Informació per al Consumidor”.

Pel que respecta a l’àmbit sanitari, el portaveu ha informat que “hem proposat al bipartit l’elaboració d’un protocol d’actuació útil per a possibles brots que incloga la compra i distribució de material, pla de desinfecció, compra de logística per a presa de la temperatura en espais públics, epis i adoptar les mesures de seguretat que siguen necessàries per a mantenir la distància”.

En definitiva, Herrera ha destacat “el tarannà dialogant i constructiu de Cs durant esta crisi, en la qual l’única cosa que hem buscat sempre ha sigut sumar pels veïns” i, en este sentit, “agraïm també la postura de consens de l’equip de Govern”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.