fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El brot del Centre Geri脿tric de Benicarl贸 evoluciona favorablement i no registra casos nous

El brot del Centre Geri脿tric de Benicarl贸 evoluciona favorablement i no registra casos nous

Sanitat confirma que no s’han produ茂t nous contagis des de la setmana passada. A la Resid猫ncia El Collet els casos tampoc han augmentat.

El cribratge que es va realitzar ahir dijous al Centre Geri脿tric ha confirmat que no s’han registrat contagis nous en l’煤ltima setmana, de manera que les xifres continuen estables en 16 casos positius de residents i 5 casos de treballadors.

Vistos estos resultats, les autoritats sanit脿ries han resolt que els residents que, per prevenci贸, havien passat a ocupar la zona precovid, poden tornar al seu espai habitual. Pel que fa als residents positius que ocupen la zona covid, estan a l’espera que Sanitat els done l’alta.

芦Els 煤ltims resultats s贸n tranquil路litzadors禄, ha dit la presidenta de l’OACSE, Gemma Cerd谩. La presidenta ha valorat positivament que 芦una part del centre ja comen莽a a funcionar amb normalitat禄 i ha agra茂t l’esfor莽 i la dedicaci贸 de tot el personal treballador del centre, 芦que durant estes 煤ltimes setmanes ha fet una tasca impecable i imprescindible per tal que els residents estiguen el m茅s protegits possible禄.

Pel que fa a la Resid猫ncia El Collet, el brot es mant茅 en dos residents contagiats, els dos asimptom脿tics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.