fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El brot del Centre Geriàtric de Benicarló evoluciona favorablement i no registra casos nous

El brot del Centre Geriàtric de Benicarló evoluciona favorablement i no registra casos nous

Sanitat confirma que no s’han produït nous contagis des de la setmana passada. A la Residència El Collet els casos tampoc han augmentat.

El cribratge que es va realitzar ahir dijous al Centre Geriàtric ha confirmat que no s’han registrat contagis nous en l’última setmana, de manera que les xifres continuen estables en 16 casos positius de residents i 5 casos de treballadors.

Vistos estos resultats, les autoritats sanitàries han resolt que els residents que, per prevenció, havien passat a ocupar la zona precovid, poden tornar al seu espai habitual. Pel que fa als residents positius que ocupen la zona covid, estan a l’espera que Sanitat els done l’alta.

«Els últims resultats són tranquil·litzadors», ha dit la presidenta de l’OACSE, Gemma Cerdá. La presidenta ha valorat positivament que «una part del centre ja comença a funcionar amb normalitat» i ha agraït l’esforç i la dedicació de tot el personal treballador del centre, «que durant estes últimes setmanes ha fet una tasca impecable i imprescindible per tal que els residents estiguen el més protegits possible».

Pel que fa a la Residència El Collet, el brot es manté en dos residents contagiats, els dos asimptomàtics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.