fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El cap de setmana deixa m茅s de 200 contagis Covid a Castell贸

El cap de setmana deixa m茅s de 200 contagis Covid a Castell贸

Sanitat notifica 60 persones ingressades, tres m茅s que divendres passat.

El cap de setmana ha deixat en la prov铆ncia de Castell贸 203 casos de coronavirus, una xifra major a la registrada durant tot el passat pont festiu de Tots Sants. Les altes notificades per la Conselleria de Sanitat ascendeixen a 175, mentre el nombre de morts es mant茅 estable en 857 al no haver-se comptabilitzat cap mort per coronavirus. 

Quant a dades generals, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica ha notificat 849 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana, confirmats per prova PCR o a trav茅s de test d’ant铆gens des de l’actualitzaci贸 del passat divendres. 

Els hospitals valencians tenen, actualment, 218 persones ingressades, 42 d’elles en l’UCI: 60 a la prov铆ncia de Castell贸, 4 en UCI; 83 a la prov铆ncia d’Alacant, 25 d’elles en l’UCI; i 75 a la prov铆ncia de Val猫ncia, 13 en UCI.

D’altra banda, s’han registrat dues defuncions (90 i 89 anys), per la qual cosa el total de decessos des de l’inici de la pand猫mia ascendeix a 7.859: 857 a la prov铆ncia de Castell贸, 3.019 en la d’Alacant i 3.983 en la de Val猫ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.