fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El cap de setmana deixa més de 200 contagis Covid a Castelló

El cap de setmana deixa més de 200 contagis Covid a Castelló

Sanitat notifica 60 persones ingressades, tres més que divendres passat.

El cap de setmana ha deixat en la província de Castelló 203 casos de coronavirus, una xifra major a la registrada durant tot el passat pont festiu de Tots Sants. Les altes notificades per la Conselleria de Sanitat ascendeixen a 175, mentre el nombre de morts es manté estable en 857 al no haver-se comptabilitzat cap mort per coronavirus. 

Quant a dades generals, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat 849 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana, confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’actualització del passat divendres. 

Els hospitals valencians tenen, actualment, 218 persones ingressades, 42 d’elles en l’UCI: 60 a la província de Castelló, 4 en UCI; 83 a la província d’Alacant, 25 d’elles en l’UCI; i 75 a la província de València, 13 en UCI.

D’altra banda, s’han registrat dues defuncions (90 i 89 anys), per la qual cosa el total de decessos des de l’inici de la pandèmia ascendeix a 7.859: 857 a la província de Castelló, 3.019 en la d’Alacant i 3.983 en la de València.

Leave a Reply

Your email address will not be published.