fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Consell reparteix 120.000 màscares, 60.000 parells de guants i 10.000 pantalles facials de protecció pels 258 cossos de Policia Local

El Consell reparteix 120.000 màscares, 60.000 parells de guants i 10.000 pantalles facials de protecció pels 258 cossos de Policia Local

La consellera de Justícia i Interior anuncia que este dilluns s’iniciarà la distribució de 10.000 pantalles més perquè “els nostres agents puguen servir i protegir als nostres carrers amb seguretat”.

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha repartit en les últimes tres setmanes un total de 120.000 màscares, 60.000 parells de guants i 10.000 pantalles facials de protecció entre els 258 cossos de Policia Local de la Comunitat Valenciana.

Esta distribució l’ha duta a terme l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències a través del Centre de Coordinació de Policia Local, que s’encarrega d’organitzar als cossos de seguretat de proximitat durant este període excepcional.

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha destacat este divendres, durant la reunió que ha mantingut amb els i les responsables del Centre de Coordinació d’Emergències 112, que la dotació de material per a agents de la Policia Local es complementarà este dilluns, quan començaran a repartir-se altres 10.000 pantalles de protecció facial perquè, segons ha explicat, “els nostres agents puguen servir i protegir als nostres carrers amb seguretat”.

“Ara mateix -ha detallat la consellera- els i les 8.720 agents de Policia Local desplegats en les seues respectives localitats compten amb material de protecció per a realitzar la seua labor, minimitzant, en la mesura del possible, els riscos de contagi”.

Per a Gabriela Bravo, la labor de les policies locals està sent “essencial per a mantenir les condicions de seguretat, com demostra el fet que, esta setmana festiva, s’ha denunciat, de mitjana, a més de 1.500 persones cada dia per vulnerar les mesures de confinament”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.