fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Es repartixen aliments a diferents famílies de la localitat de Castelló

Es repartixen aliments a diferents famílies de la localitat de Castelló

Este tipus d’actuació està emmarcada dins del dispositiu especial del Consorci de Bombers com a resposta a la situació d’emergència generada pel Covid19.

A sol·licitud de la AVSRE (Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències) el Consorci de Bombers de Castelló en coordinació amb l’Ajuntament de Culla, va activar un dispositiu de repartiment d’aliments a determinats habitatges de la localitat.

L’operatiu es va realitzar a través d’efectius de Protecció Civil de la Diputació de Castelló, que es van encarregar de la recollida enl banc d’aliments de Castelló i posteriorment el van traslladar i van repartir en els punts indicats.

Este tipus d’actuació està emmarcada dins del dispositiu especial del Consorci de Bombers com a resposta a la situació d’emergència generada pel Covid19 , i en el qual participen tots els parcs de bombers professionals i voluntaris que continuen fent treballs de desinfecció preventiva en tots els municipis de la província, així com l’agrupació de Protecció Civil de Diputació qui s’encarrega d’atendre demandes de repartiment de menjar o medicaments en els municipis que ho sol·liciten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.