fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La província de Castelló no suma ni positius ni persones mortes per coronavirus en l’última jornada

La província de Castelló no suma ni positius ni persones mortes per coronavirus en l’última jornada

Els casos en les residències de majors segueixen en descens i queda algun cas en 8 centres i només 4 es troben sota vigilància activa de Sanitat.

Castelló no ha sumat cap cas positiu de coronavirus i cap defunció a causa del virus en l’última jornada, que a més és la novena consecutiva sense morts a la província. “Unes bones dades que ens continuen demostrant que la pandèmia, gràcies a l’esforç de tots i totes, s’està controlant en la Comunitat Valenciana”, segons la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló.

Pel que respecta a les altes a pacients amb coronavirus, continuen situant-se molt per sobre del nombre de nous casos detectats cada dia. D’aquesta manera, i amb les 58 registrades en les últimes 24 hores, són ja 14.686 les persones que s’han curat de la malaltia en la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposa un 80,6% del total de casos detectats des de l’inici de la pandèmia. La distribució per províncies és la següent:1.717 a Castelló, 5.017 a Alacant i 7.947 a València. A més hi ha 5 sense assignar a cap província.

Per part seva, el nombre de pacients hospitalitzats continua en descens. En aquests moments hi ha 56 persones ingressades per coronavirus als hospitals valencians, de les quals 7 requereixen cures d’UCI. Per províncies el desglossament és el que segueix: 3 a Castelló, 1 d’ells en UCI; 23 a Alacant, 4 d’ells en UCI; i 30 a la província de València, 2 d’ells en UCI.

Quant a casos positius a través de PCR, s’han detectat 6 nous casos, que eleven a 11.532 el total. Per províncies la distribució és la següent:

· 0 a Castelló. Total: 1.604

· 2 a Alacant. Total: 3.962

· 4 a València. Total: 5.960

· 6 no assignats (no nous)

De tots els casos positius detectats, es troben actius en aquests moments 2.056, la qual cosa suposa el 11,3% del total.

S’han notificat dues defuncions per coronavirus, per la qual cosa el total és de 1.473 persones: 227 a la província de Castelló, 511 en la d’Alacant i 735 en la de València.

El nombre d’altes de professionals sanitaris és de 2.285 i el nombre total de positius en professionals en aquests moments és de 493.

Leave a Reply

Your email address will not be published.