fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre establir脿 un dispositiu especial amb motiu de Tots Sants per a garantir les mesures de seguretat en el cementeri

L’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre establir脿 un dispositiu especial amb motiu de Tots Sants per a garantir les mesures de seguretat en el cementeri

A partir del 19 d’octubre la desinfecci贸 del cementeri passar脿 a ser di脿ria i es controlar脿 l’acc茅s per part de la Policia Local perqu猫 no se supere l’aforament.

Les Regidories de Serveis i Policia de l’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre han establit un dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants, en previsi贸 de l’augment de visites al cementeri municipal i amb la finalitat de complir totes les mesures de seguretat per a evitar el contagi de la COVID-19. El dispositiu es posar脿 en marxa el 19 d’octubre i finalitzar脿 l’1 de novembre. A m茅s, a la fi de facilitar l’acc茅s, es reservaran quatre aparcaments per a persones amb mobilitat redu茂da.

Des del 19 fins al 30 d’octubre, la Policia Local senyalitzar脿 i controlar脿 els accessos al cementeri, en horari de 10.30h a 12.00h i de 15.30h a 16.30h i els dies 31 d’octubre i 1 de novembre, en els quals l’aflu猫ncia augmenta, els controls policials s’establiran de 10.00h a 13.30h i de 15.00h a 18.00h. En cap cas, es podr脿 superar l’aforament m脿xim al cementeri municipal estimat en 203 persones, per a garantir una separaci贸 de 1,5 metres entre els visitants, tant en l’acc茅s com en l’eixida, aix铆 com durant la visita a n铆nxols, panteons, etc. Per part dels agents de Policia Local es comptabilitzar脿 l’acc茅s i s’indicar脿 als assistents que hauran de desinfectar-se les mans abans d’entrar al cementeri. A m茅s, s’ha determinat ampliar la desinfecci贸 del cementeri, que passar脿 a ser di脿ria a partir del 19 d’octubre i fins a l’1 de novembre.

Per part de la Brigada d’Obres i Serveis municipal, es treballa ara en la construcci贸 d’una caseta per a emmagatzemar la m脿quina elevadora del cementeri adquirida pel consistori i en breu comen莽aran els treballs de repintat de murs exteriors.

“Sabem que els dies previs a Tots Santos l’aflu猫ncia de ve茂ns al cementeri ser脿 major. Per part de l’Ajuntament, posarem tots els mitjans per a controlar que es compleixen totes les mesures de seguretat per貌 demanem col路laboraci贸 per part de la ciutadania perqu猫 respecten les mesures i indicacions per part de la Policia Local, perqu猫 es respecte l’aforament”, ha concretat l’Alcalde Francisco Juan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.