fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora facilitarà l’adaptació dels centres a la nova situació per la covid

L’Ajuntament de l’Alcora facilitarà l’adaptació dels centres a la nova situació per la covid

Falomir ha avançat que una de les mesures serà el reforç de la neteja.

L’Ajuntament de l’Alcora reforçarà la neteja i desinfecció dels centres escolars el pròxim curs per tal d’ajudar-los a complir les exigències derivades de la covid-19.

Esta és una de les iniciatives acordades en el si del Consell Escolar Municipal, celebrat aquesta setmana en el consistori, en el qual van participar l’alcalde, Samuel Falomir, la regidora d’Educació, Vanessa Periz, i representants dels centres de la localitat.

En la reunió es va realitzar una valoració d’este curs “atípic”. El primer edil va aprofitar per a felicitar els centres pels “bons resultats obtinguts, malgrat que les circumstàncies adverses” i va destacar la “gran tasca” realitzada pel personal docent “per tal d’adaptar en temps rècord la metodologia i eines amb la finalitat de poder seguir amb el desenvolupament de les classes a través d’internet”.

La comunitat educativa està treballant per a complir les directrius marcades per la Conselleria per al pròxim curs escolar, que s’iniciarà al setembre.

L’alcalde ha traslladat el compromís de l’Ajuntament de facilitar, dins del seu àmbit de competències, l’adaptació dels centres a la nova situació. En este sentit, una de les iniciatives que ja s’està duent a terme és la col·locació de senyalística, segons ha indicat la regidora d’Educació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.