fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Vila-real entrega 50 tauletes amb connexió a internet per a facilitar l’educació a distància d’estudiants de famílies vulnerables

L’Ajuntament de Vila-real entrega 50 tauletes amb connexió a internet per a facilitar l’educació a distància d’estudiants de famílies vulnerables

L’Ajuntament de Vila-real facilita el seguiment del curs escolar a distància per a alumnat en situació de vulnerabilitat amb el lliurament de 50 tauletes amb connexió a internet perquè estos estudiants puguen continuar amb la seua formació a través de les noves tecnologies.

L’alcalde de la ciutat, José Benlloch, ha indicat que el consistori porta ja diverses setmanes realitzant gestions per a disposar dels dispositius i “gràcies al conveni amb Huawei hem pogut comptar amb el material de manera ràpida”. Benlloch ha detallat que el consistori, que manté un contacte permanent amb els centres educatius de la ciutat, va detectar la necessitat d’estes tauletes per a famílies amb menys recursos “i immediatament vam fer les gestions per a posar-les a la seua disposició”.

La regidora d’Educació, Aida Beteta, apunta que “la Conselleria d’Educació ha fet arribar dispositius a alguns centres educatius de la ciutat, però els responsables de centres ens van fer saber que hi havia més estudiants amb necessitats i l’Ajuntament ha esmenat esta situació perquè l’alumnat puga completar el curs escolar a distància”. La regidora ha explicat que, de la mà dels col·legis i instituts tant públics com concertats, s’ha fet un diagnòstic rigorós dels alumnes que precisen d’aquests recursos tecnològics per la seua situació de vulnerabilitat.

De la mateixa manera, Beteta ha remarcat que, igual que les tauletes que ha entregat la Conselleria d’Educació, estos dispositius s’entreguen a manera de préstec i els estudiants hauran de retornar-los en el moment en què es reprenguen les classes presencials. L’objectiu és que, posteriorment, estes tauletes es puguen utilitzar per a realitzar diferents projectes d’innovació educativa des de la Regidoria d’Educació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.