fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Vila-real entrega 50 tauletes amb connexi贸 a internet per a facilitar l’educaci贸 a dist脿ncia d’estudiants de fam铆lies vulnerables

L’Ajuntament de Vila-real entrega 50 tauletes amb connexi贸 a internet per a facilitar l’educaci贸 a dist脿ncia d’estudiants de fam铆lies vulnerables

L’Ajuntament de Vila-real facilita el seguiment del curs escolar a dist脿ncia per a alumnat en situaci贸 de vulnerabilitat amb el lliurament de 50 tauletes amb connexi贸 a internet perqu猫 estos estudiants puguen continuar amb la seua formaci贸 a trav茅s de les noves tecnologies.

L’alcalde de la ciutat, Jos茅 Benlloch, ha indicat que el consistori porta ja diverses setmanes realitzant gestions per a disposar dels dispositius i “gr脿cies al conveni amb Huawei hem pogut comptar amb el material de manera r脿pida”. Benlloch ha detallat que el consistori, que mant茅 un contacte permanent amb els centres educatius de la ciutat, va detectar la necessitat d’estes tauletes per a fam铆lies amb menys recursos “i immediatament vam fer les gestions per a posar-les a la seua disposici贸”.

La regidora d’Educaci贸, Aida Beteta, apunta que “la Conselleria d’Educaci贸 ha fet arribar dispositius a alguns centres educatius de la ciutat, per貌 els responsables de centres ens van fer saber que hi havia m茅s estudiants amb necessitats i l’Ajuntament ha esmenat esta situaci贸 perqu猫 l’alumnat puga completar el curs escolar a dist脿ncia”. La regidora ha explicat que, de la m脿 dels col路legis i instituts tant p煤blics com concertats, s’ha fet un diagn貌stic rigor贸s dels alumnes que precisen d’aquests recursos tecnol貌gics per la seua situaci贸 de vulnerabilitat.

De la mateixa manera, Beteta ha remarcat que, igual que les tauletes que ha entregat la Conselleria d’Educaci贸, estos dispositius s’entreguen a manera de pr茅stec i els estudiants hauran de retornar-los en el moment en qu猫 es reprenguen les classes presencials. L’objectiu 茅s que, posteriorment, estes tauletes es puguen utilitzar per a realitzar diferents projectes d’innovaci贸 educativa des de la Regidoria d’Educaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.