fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Orpesa aguditza l’enginy per portar l’entreteniment a les cases dels xiquets

L’Ajuntament d’Orpesa aguditza l’enginy per portar l’entreteniment a les cases dels xiquets

La felicitació dels xiquets que complixen anys i un certamen de dibuix sobre els racons més bonics del municipi són algunes de les iniciatives impulsades.

L’Ajuntament d’Orpesa de Mar està desenvolupant diferents iniciatives dirigides als xiquets de la població perquè puguen tenir una font més d’oci durant estes setmanes de confinament. Exemple d’això és la mesura que ja ha anunciat el consistori, que felicitarà els xiquets i xiquetes que hagen complert anys des que es va decretar l’estat d’alarma (el passat 14 de març) i fins que dure el mateix.

L’alcaldessa, María Jiménez, ha explicat que “la Policia Local es desplaçarà als domicilis dels orpesins que tinguen fins a 12 anys per felicitar-los en este dia tant il·lusionant i fer-los, així, més suportable esta situació que estem vivint”. Els interessats a rebre esta felicitació tan especial s’han de posar en contacte amb l’Ajuntament, a través del telèfon 964 31 01 00, per sol·licitar el servei.

I l’art i la creativitat també ha envaït les llars de molts joves de la localitat costanera. Mig centenar de xiquets ha experimentat en el certamen de dibuix sota el lema ‘Dibuixem Orpesa des de casa’, organitzat per la Regidoria de Turisme. Una mostra en què més petits han afegit els seus quaderns de colors per plasmar-hi els seus racons favorits d’Orpesa de Mar, entre els quals destaquen la Torre de Rei, la via verda i les platges, entre altres enclavaments. Com a premi a les seues dots artístiques, tots ells han rebut un regal.

“Es tracta d’una iniciativa que també ha arribat als xiquets que tenen aquí la seua segona residència”, destaca la regidora de Turisme, Sílvia Arnau, que afegix que “el nostre objectiu és la població infantil al mar”.

Cal recordar que l’Ajuntament va regalar els llibres ‘Esbós d’Orpesa’ i ‘Quin vent’ a més de 800 alumnes d’Infantil i Primària. Una altra iniciativa més amb la qual el consistori busca, tal com explica l’alcaldessa, que els xiquets i xiquetes del municipi poden tenir un servei cultural que pot servir per evadir-se. Porten molt de temps a casa, una situació a la qual no estan acostumats, de manera que este detall servix com una petita recompensa per tot l’esforç que estan fent, tant ells com les seues famílies “.

Leave a Reply

Your email address will not be published.