fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Orpesa reprén la desinfecció en carrers i espais públics de tot el municipi

L’Ajuntament d’Orpesa reprén la desinfecció en carrers i espais públics de tot el municipi

El consistori insisteix en la neteja com a mesura necessària contra la Covid-19, uns treballs que es prolongaran durant els pròxims mesos.

L’Ajuntament d’Orpesa ha représ esta setmana els treballs de desinfecció als carrers i espais públics de tot el municipi com a mesura de seguretat. Les labors, que es van iniciar ahir a la nit, es prolongaran “els mesos que siguen necessaris” i es realitzaran tres vegades a la setmana (dimecres, dijous i divendres) en horari nocturn.

Així ho ha confirmat l’alcaldessa, María Jiménez, qui ha assenyalat que “es tracta d’una mesura preventiva l’objectiu de la qual és poder mantindre-la en actiu durant els pròxims mesos per a no baixar la guàrdia contra la Covid-19”.

En este sentit, la primera edil ha volgut recalcar que “la desinfecció dels carrers, mobiliari urbà i espais públics en general és una mesura molt necessària en la qual cal insistir per a garantir la salut de la nostra població”.

Cal destacar que les actuacions que s’estan duent a terme se centren, principalment, en aquelles zones on pot haver-hi més presència de persones, com és el cas de l’entorn del centre de salut, farmàcies, supermercats i altres establiments, així com als parcs o els contenidors, entre altres espais.

Leave a Reply

Your email address will not be published.