fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’alcalde de Sagunt d贸na negatiu en les proves de la covid-19

L’alcalde de Sagunt d贸na negatiu en les proves de la covid-19

Despr茅s de repetir-se les proves i confirmar els resultats negatius, l’alcalde ja ha repr茅s la seua agenda de manera presencial des de hui.

L’alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno, ha informat que ha donat negatiu en les proves de coronavirus i que ja ha rebut l’alta despr茅s d’estar 26 dies en quarantena. Els resultats de la PCR han sigut negatius esta vegada, la qual cosa demostra que el virus ja no est脿 actiu. Tal com explica Moreno 芦es tracta d’una molt bona not铆cia perqu猫, a m茅s, he generat anticossos禄.

Amb este resultat, des de hui l’alcalde ha abandonat l’a茂llament i repr茅s la seua agenda pol铆tica de manera presencial, ja que estes setmanes, despr茅s del seu positiu en covid-19, ha estat teletreballant.

L’alcalde, en primer lloc, ha agra茂t totes les mostres d’afecte i d’afecte, tant dels altres partits pol铆tics com dels treballadors i treballadores del consistori i de la ciutadania en general. D’altra banda, el primer edil ha insistit i recordat les tres regles b脿siques per a evitar l’expansi贸 del virus, com s贸n la rentada de mans, mantindre la dist脿ncia de seguretat i l’煤s obligatori de la mascareta. 芦Amb estes tres mesures aconseguirem que no s’incrementen els casos que, lamentablement, estem vivint a la nostra ciutat禄, ha expressat Dar铆o Moreno.

Finalment, Moreno ha declarat que espera que el seu cas personal servisca com a recordatori perqu猫 els ciutadans i ciutadanes s脿pien que ning煤 est脿 a resguard del virus. Per esta ra贸, l’alcalde fa una crida a la responsabilitat perqu猫 totes les persones seguisquen les precaucions per a poder acabar amb esta pand猫mia com m茅s prompte millor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.