fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Les falles de Borriana aporten 10.000 euros per lluitar contra la Covid-19

Les falles de Borriana aporten 10.000 euros per lluitar contra la Covid-19

La Federació de les Falles entregarà a la Fundació Satine, 10.000 euros recaptats entre els fallers i falleres de la ciutat.

El passat 20 d’abril, la Federació de les Falles de Borriana va iniciar una campanya per les seues xarxes socials amb l’objectiu de recaptar fons en la lluita contra la Covid-19. L’objectiu d’aquesta campanya es centrava en l’adquisició de test i material sanitari per mitjà de la Fundació Satine, per ser després entregats a l’hospital de La Plana. Durant este quasi un mes, els fallers i falleres han aconseguit recaptar 10.000 euros, una xifra important que encara es pot vore ampliada amb unes últimes donacions, segons ha comentat, Salvador Doménech, president de l’entitat.

Les falles de Borriana, conscients de la necessitat de posar tots els mitjans possibles en la lluita contra la pandèmia provocada pel coronavirus i afectades també de ple per ella, han volgut amb esta iniciativa solidària posar el seu xicotet gra d’arena i contribuir en la mesura de les seues possibilitats en la lluita contra l’erradicació del virus. Des de la Federació, el seu president Salvador Doménech, vol agrair l’aportació de totes les persones que han col·laborat en la iniciativa: «el coronavirus ha provocat molt de dolor en la nostra societat i per tant també en l’àmbit faller, per eixe motiu els fallers i falleres no podíem romandre aliens, fruit d’això és esta campanya amb la qual hem aconseguit recaptar uns diners que de segur aniran molt bé en la lluita contra la Covid-19.»

Leave a Reply

Your email address will not be published.