fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les Pistes d’Atletisme es preparen per a obrir al p煤blic la setmana que ve a Benicarl贸

Les Pistes d’Atletisme es preparen per a obrir al p煤blic la setmana que ve a Benicarl贸

S’ha unificat tota la zona de gespa, s’ha desbrossat tota l’herba dels voltants de la pista, s’han refor莽at els seients de les grades i s’ha sanejat tot l’arbrat.

La setmana que ve es podran comen莽ar a utilitzar les instal路lacions esportives a l’aire lliure, tot i que encara queden per concretar aspectes com l’horari o l’aforament.

La Regidoria d’Esports est脿 ultimant els preparatius per a obrir les Pistes d’Atletisme la setmana que ve, seguint les pautes de desescalada marcades per les autoritats sanit脿ries, que autoritzen a obrir les instal路lacions esportives a l’aire lliure a partir de l’11 de maig.

Durant la setmana passada i part d’esta, la Brigada d’Obres i Serveis ha estat treballant a fons per a posar a punt les instal路lacions. 芦Els quasi 50 dies que les pistes han estat tancades 鈥攈a explicat el regidor d’Esports, Fernando Jovan铆鈥, han propiciat la crescuda de l’herba i han tret a la llum altres defici猫ncies que, aprofitant l’abs猫ncia d’usuaris, hem aprofitat per a subsanar禄.

Aix铆, han sigut necess脿ries quatre segades per a desbrossar tota l’herba que ha crescut al voltant i dins de la pista. Al centre de la zona de gespa s’han tirat 37.000 quilos d’arena per a unificar i aplanar la l铆nia de la gespa, s’han replantat les zones de porteries i s’han instal路lat 52 metres de canonada per a omplir d’aigua la ria per a les curses d’obstacles.

A la zona d’arbrat de l’est de les Pistes s’han sanejat els 45 pins, que feia 10 anys que no s’havien podat, i s’han refor莽at un per un els 200 seients de la zona de grada. A la zona de p脿rquing, s’han refor莽at tamb茅 els 45 paracops i s’ha aprofitat per a netejar i desinfectar a fons els vestidors i lavabos.

芦Les pistes tindran un aspecte immillorable per a la pr脿ctica esportiva禄, ha dit Fernando Jovan铆, que ha animat la ciutadania a fer-ne un 煤s 芦responsable, tenint en compte totes les mesures de seguretat i distanciament social禄.

El regidor no ha concretat el dia exacte que s’obriran les pistes, que estar脿 en funci贸 de les directrius que fixen les autoritats sanit脿ries. 芦Estem esperant els protocols per a saber quines mesures de desinfecci贸 hem de prendre, quin aforament podem tindre, quin horari d’obertura, si hem de donar cita pr猫via…禄.

Jovan铆 s铆 que ha assegurat que durant les pr貌ximes setmanes s’aniran obrint la resta d’instal路lacions esportives a l’aire lliure, com el Vel貌drom o les Pistes de Petanca, i ha agra茂t especialment a la Brigada d’Obres i Serveis el treball dels 煤ltims dies per deixar les Pistes d’Atletisme a punt per a la pr脿ctica esportiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.