fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Mesures adoptades per la Covid per l’Ajuntament de la Vall d’Uixó

Mesures adoptades per la Covid per l’Ajuntament de la Vall d’Uixó

L’Ajuntament ha fet un comunicat.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó i la Policia Local han mantingut una reunió de treball amb la Guàrdia Civil i directiva de Penyes en Festes per a previndre l’incompliment de les mesures de seguretat i prevenció enfront de la Covid-19, després d’haver rebut algunes informacions sobre la celebració d’esdeveniments que podrien comportar aglomeracions de persones en les dates pròximes, quan estava prevista la celebració de Penyes en Festes, cancel·lades per la pandèmia.

A este efecte, es vetlarà estrictament pel compliment del Decret llei 11/2020 de la Generalitat Valenciana, publicat en el DOGV del 25 de juliol.

1. L’Ajuntament de la Vall d’Uixó no emetrà cap permís d’ocupació de via pública. En el cas que es produïsquen ocupacions, les forces de seguretat les dissoldran i estendran acta.

2. L’Ajuntament de la Vall d’Uixó recorda que tant l’interior dels locals de restauració com les terrasses han de respectar:

-Normes d’aforament: 75% a l’interior i 100% del nombre de taules permeses en l’exterior

-Distància d’1,5 metres entre taules

-Màxim de 20 persones per taula o agrupació de taules

-Ús de màscara quan no s’estiga consumint.

3. L’Ajuntament de la Vall d’Uixó recorda que les discoteques i bars d’oci nocturn:

-No podran superar un terç del seu aforament a l’interior

-El consum haurà de fer-se assegut en taula

-Distància d’1,5 metres entre taules

-Sol es pot romandre dempeus en el mateix espai que l’assignat al seient

4. L’Ajuntament de la Vall d’Uixó recorda que està prohibida l’organització o participació en reunions, festes o qualsevol altre tipus d’acte equivalent, privat o públic, en espais públics o privats, que impliquen una aglomeració o agrupació de persones quan es constate que impedeixen o dificulten l’adopció de les mesures sanitàries.

Tal com recull el decret anteriorment esmentat, les infraccions greus podran ser sancionades amb multes de 601 a 30.000 euros i les molt greus amb multes de 30.001 a 600.000 euros.

Estes mesures podrien ampliar-se en qualsevol moment, a raó de les indicacions que arriben de la Generalitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.