fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nadal a la Comunitat Valenciana: nous horaris, desplaçaments i altres regulacions

Nadal a la Comunitat Valenciana: nous horaris, desplaçaments i altres regulacions

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha fet públic les normes definitives que marcaran el Nadal.

Durant el dia de hui, la Generalitat ha fet públic el decret amb les noves mesures i restriccions que tindrem durant estes festes de Nadal degut al covid-19.

Pel que fa als horaris i a la llibertat de moviment en horari nocturn durant el Nadal 2020, s’ha volgut ser més flexible en les dates nadalenques, i per tant en les nits del 24 al 26 de desembre del 2020 i la nit de Cap d’Any del 31 de desembre a l’1 de gener, el confinament nocturn serà més flexible i la limitació horària s’ampliarà fins a la 1:30h de la matinada.

D’esta manera, es vol permetre a totes eixes persones que celebrin el Nadal amb la seua família, desplaçar-se als seus domicilis posteriorment. En cap cas serà motiu per a desplaçar-se a trobades socials.

A més, durant el 23, 24, 25, 31 i 1, es podrà eixir i entrar a la Comunitat Valenciana de forma justificada, per tal de poder tornar a casa per Nadal i poder desplaçar-se al lloc de residència habitual de familiars o persones pròximes del que es desplacen, complint en tot moment les mesures de seguretat i límit de persones establertes.

Finalment, també s’especifica que el límit de persones segueix sent sis, tot i que excepcionalment, les trobades amb familiars o amb persones pròximes per a celebrar el Nadal i sopars nadalencs en els dies assenyalats podrà ser de fins a 10 persones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.