fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules registra noranta sancions per incompliments en l’ús de la mascareta

Nules registra noranta sancions per incompliments en l’ús de la mascareta

Quaranta-nou d’estes denúncies corresponen al passat cap de setmana.

La Policia Local de Nules ha registrat un total de 90 denúncies per incompliments en l’obligatorietat de l’ús de la mascareta decretat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, a mitjans del mes de juliol, com a mesura de prevenció davant la Covid-19. En concret, la Policia Local ha imposat estes sancions entre els dies del 16 de juliol al 4 d’agost de 2020.

Des de la Policia Local s’assenyala que més de la meitat de les 90 denúncies totals corresponen a l’últim cap de setmana. Així doncs, del divendres, 31 de juliol, al diumenge, 2 d’agost, s’han posat 49 denúncies per no fer ús o per fer un ús incorrecte de la mascareta.

Cal recordar que a finals de la setmana passada es va reforçar la plantilla de la Policia Local destinant una patrulla únicament a intensificar els controls tant de l’ús de la mascareta com de la distància de seguretat i l’aforament de les terrasses de bars, restaurants i locals d’oci.

“Fem de nou una crida a la ciutadania perquè complisca les directrius que ens marca la Conselleria de Sanitat no sols per les possibles sancions o penes que comporta l’incompliment, sobretot per responsabilitat social i per evitar tornar enrere”, ressalta l’alcalde de Nules i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Leave a Reply

Your email address will not be published.