fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola amplia el dispositiu d’informació i seguretat a les seues platges amb 9 informadors del Pla d’Ocupació Local

Peníscola amplia el dispositiu d’informació i seguretat a les seues platges amb 9 informadors del Pla d’Ocupació Local

La seua tasca és informar els visitants i turistes de com gaudir de les platges amb seguretat.

Avui 9 aturats de la localitat han rebut la informació i protocols a seguir en la seua nova tasca, informar els visitants i turistes de com gaudir de les platges amb seguretat, atenent les normes d’ús recomanades per les autoritats sanitàries.

Contractats a través d’un Pla d’Ocupació Local, se sumen als 14 companys que van iniciar les seues tasques informatives fa dues setmanes, la qual cosa fan un total de 23 informadors que, al costat dels 23 que ha desplegat la Generalitat en el municipi, conformen un grup de 46 informadors.

“Vam ser pioners en la Comunitat a anunciar la mesura, vam traslladar la importància d’aquesta aposta al govern autonòmic i aquest mes de juliol ja comptem amb un important nombre d’informadors gràcies a aquesta estratègia conjunta d’hospitalitat” ha valorat l’alcalde, Andrés Martínez, que ha donat la benvinguda al primer equip d’informadors contractats per l’Ajuntament.
Des de l’àrea d’Ocupació del consistori, es destinen 100.000€ a les contractacions al llarg de l’estiu, finançament que se suma a la participació en el Pla per part de la Diputació Provincial, amb una aportació de 6000€.

Leave a Reply

Your email address will not be published.