fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sanitat alça la suspensió de l’oci nocturn a Gandia davant la millora de la situació de la COVID-19

Sanitat alça la suspensió de l’oci nocturn a Gandia davant la millora de la situació de la COVID-19

La mesura s’ha fet efectiva este dissabte.

La Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, va comunicar este divendres a l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, que a partir d’este passat dissabte, a les 15 hores, es revocaria la mesura excepcional de suspensió temporal de l’oci nocturn a Gandia, que es va prendre el 18 de juliol després de registrar-se un increment de contagis en joves lligats a l’oci nocturn.

Esta resolució s’ha prés després de valorar la situació de millora epidemiològica actual a la ciutat de Gandia, i considerar-se que ens trobem davant “una etapa de control amb relació a la transmissió comunitària al Departament de Salut de Gandia”, segons la resolució de la Conselleria. Per tant, la mesura de suspensió temporal de l’oci nocturn pot alçar-se “extremant les mesures de prevenció front a la COVID-19”.

La consellera ha destacat el “gran treball de detecció precoç que realitza Salut Pública i que ha permés encapsular els brots i seguir la traçabilitat a Gandia”.

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha manifestat que sempre és una bona notícia que la situació sanitària estiga controlada, “i més ara que comença el mes d’agost. Des de l’Ajuntament de Gandia, segons Morant, “estem mantenint diferents reunions amb el sector i treballant colze a colze amb ells per reforçar les mesures sanitàries, com demostra la signatura del Protocol per al rigorós compliment de la normativa sanitària i l’adopció de mesures per a fer front a la crisi sanitària de la COVID-19”. Una d’estes mesures serà implantar un registre d’assistents als locals d’oci per a controlar l’aforament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.