fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Una empresa de Sagunt crea mascaretes transparents per a facilitar les rutes turístiques inclusives i la comunicació amb persones amb dificultats auditives

Una empresa de Sagunt crea mascaretes transparents per a facilitar les rutes turístiques inclusives i la comunicació amb persones amb dificultats auditives

Celia Peris Visitas Guiadas ha innovat amb este producte que convertix a Sagunt en un destí inclusiu.

L’empresa local Celia Peris Visitas Guiadas continua apostant per les visites inclusives, segons han destacat des de la Delegació de Turisme. La innovació i la inclusió han marcat el full de ruta de l’empresa local des del seu naixement.

L’última novetat a afegir-se a les visites ha sigut la incorporació de mascaretes transparents, donant resposta així a la necessitat de trencar amb la barrera que suposava en comunicar-se amb persones amb dificultats auditives. «Era necessari oferir visites on totes les persones pogueren gaudir d’esta, sense perdre’s gens a causa de la mascareta. Quan vam saber les condicions en les quals treballaríem, ens vam posar a buscar la millor solució», explica Celia Peris. «La nostra experiència en visites inclusives és àmplia, portem molts anys realitzant-les. És per això que les visites que s’oferixen des del Departament de Turisme i les de la meua empresa, continuaran sent-ho. Per exemple, en la Ruta Teatralitzada del Greal, tant l’actor com jo, comptarem amb mascaretes transparents».

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, assegura que des del Departament «es treballa el destí Sagunt i Comarca inclusives. I per descomptat creiem que són necessàries i molt benvingudes totes les iniciatives que puguen incloure dins de les rutes a les persones amb diversitat funcional».

Els productes nous han sigut el senyal d’identitat d’esta jove empresa (Ruta del Comerç, Sagunt en Femení, Palaus Nobiliaris, Ruta de Falles…). Mostra d’això són les visites que, des del Departament de Turisme, s’estan realitzant per a fer costat al sector empresarial i la resposta del qual per part dels visitants ha sigut excel·lent, completant tots els aforaments d’estes.

La Delegació de Turisme ha presentat, en col·laboració amb el Patronat Provincial de Turisme, una varietat d’activitats i tallers per a donar suport al sector del turisme i l’hostaleria del municipi durant la temporada estival. Esta proposta relacionada amb productes turístics del municipi, oferix diferents rutes com la ruta del patrimoni industrial, la ruta teatralitzada del Greal i la ruta amb tren al Grau Vell. També inclou tallers romans i una gimcana per al públic familiar i una visita al tren turístic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.